Elektroniczny nóż do kebaba UYAR iCut-3 BasicLine 120mm

3 700,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
  • Ergonomiczny uchwyt pistoletowy
    Opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt pistoletowy pewnie leży w dłoni i umożliwia optymalne przenoszenie siły.
  • Gładkie ostrze ø 120mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze wysokiej klasy stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Elektroniczny zasilacz
    Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.
  • Wysokoobrotowy silnik na prąd stały
    Wysokoobrotowy silnik prądu stałego z kontrolą stałej prędkości zapewnia mocną, trwałą jakość cięcia. Dodatkowo wbudowana kontrola temperatury chroni silnik przed przegrzaniem. Pozwala to uniknąć usterki związanej z pracą silnika.
  • Rękojeść przeciwrozbryzgowa
    Ograniczenie kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem brudu.
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.
  • Ochrona kabla
    Nóż może być używany podczas pracy bez obaw o uszkodzeniu kabla, ponieważ zabezpieczenie kabla zapobiega jego przerwaniu.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie.
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).

W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

    • ▪ Taca ociekowa 
    • ▪ Kabel zasilający 
    • ▪ Kamienna ostrzałka
    • ▪ Instrukcja obsługi
    • ▪ Strzykawka ze smarem
    • ▪ Nóż UYAR iCut-3 BasicLine 120mm
    • ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
    • ▪ Ostrze gładkie ø 120mm ProfiCut (x2)
    • ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy

 

100559
5 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 8 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Elektryczny nóż do kebaba...
  • -150,00 zł

Elektryczny nóż do kebaba UYAR P180 Competition...

2 850,00 zł 2 700,00 zł -150,00 zł
Dostępność: 1 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 3 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 99 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 2 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Elektryczny nóż do kebaba...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.