Nóż do kebaba iCut-3 PremiumLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Elektroniczny nóż do kebaba UYAR iCut-3 BasicLine 120mm
Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
- Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
- Ergonomiczny uchwyt pistoletowy
Opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt pistoletowy pewnie leży w dłoni i umożliwia optymalne przenoszenie siły. - Gładkie ostrze ø 120mm ProfiCut
Hartowane gładkie ostrze wysokiej klasy stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją. - Elektroniczny zasilacz
Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia. - Wysokoobrotowy silnik na prąd stały
Wysokoobrotowy silnik prądu stałego z kontrolą stałej prędkości zapewnia mocną, trwałą jakość cięcia. Dodatkowo wbudowana kontrola temperatury chroni silnik przed przegrzaniem. Pozwala to uniknąć usterki związanej z pracą silnika. - Rękojeść przeciwrozbryzgowa
Ograniczenie kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem brudu. - Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. - Ochrona kabla
Nóż może być używany podczas pracy bez obaw o uszkodzeniu kabla, ponieważ zabezpieczenie kabla zapobiega jego przerwaniu. - Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania. - Higieniczna konstrukcja
Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. - Wyprodukowano w Niemczech
Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
-
- ▪ Taca ociekowa
- ▪ Kabel zasilający
- ▪ Kamienna ostrzałka
- ▪ Instrukcja obsługi
- ▪ Strzykawka ze smarem
- ▪ Nóż UYAR iCut-3 BasicLine 120mm
- ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
- ▪ Ostrze gładkie ø 120mm ProfiCut (x2)
- ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży DOST 90, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.