- -150,00 zł
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Elektryczny nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm
Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
- Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60/70 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Cechy produktu:
- Gładkie ostrze ø 80mm ProfiCut
Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej, niezwykle wytrzymałej - zachwyca trwałością i precyzją. - Zasilacz transformatorowy
Zasilacz transformatorowy jest jednym z najbardziej wytrzymałych i odpornych na awarie na rynku. - Wysokoobrotowy silnik DC z mikrokontrolerem
Wysokoobrotowy silnik prądu stałego i stałe zasilanie zapewniają mocne, czyste cięcie. - 100% wodoodporność
Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody. - Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. - Wtyczka XLR
Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie noża do kebaba po odłączeniu przewodu zasilającego. - Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania. - Higieniczna konstrukcja
Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. - Wyprodukowano w Niemczech
Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, który znajduje się w miejscowości Künsebeck.
W zestawie znajdziesz:
- Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
- Ostrze gładkie 80mm ProfiCut (x2)
- Zasilacz transformatorowy
- Nóż UYAR P180 Competition
- Strzykawka ze smarem
- Instrukcja obsługi
- Kamienna ostrzałka
- Kabel zasilający 4PIN
- Taca ociekowa na tłuszcz
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Ustawianie grubości cięcia w elektrycznym nożu do kebaba w zakresie od 0 do 6 milimetrów jest dziecinnie proste. Gładkie ostrze ze stali szlachetnej umożliwia dowolne, precyzyjne i staranne pokrojenie mięsa na drobne kawałki.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 120 oraz iCut-3 Ø120.
Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Elektryczny nóż do kebaba S180 Plus PremiumLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 200 kg mięsa.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 100 oraz iCut-3 Ø100.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Oryginalna ostrzałka do ostrzenia noży POTIS, TANDIR, iCUT, DOST.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.