






Witamy w Spec Food Gastro!
Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Ustawianie grubości cięcia w elektrycznym nożu do kebaba w zakresie od 0 do 6 milimetrów jest dziecinnie proste. Gładkie ostrze ze stali szlachetnej umożliwia dowolne, precyzyjne i staranne pokrojenie mięsa na drobne kawałki.
Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut-3 120mm. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Dost 90, Ceylan oraz iCut 1/2 Ø90.
Elektryczny nóż do kebaba S150 Plus ProLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90kg mięsa.
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.