Elektryczny nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm

3 000,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

 Cechy produktu:

  • Gładkie ostrze ø 90mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej, niezwykle wytrzymałej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Zasilacz transformatorowy 
    Zasilacz transformatorowy jest jednym z najbardziej wytrzymałych i odpornych na awarie na rynku.
  • Wysokoobrotowy silnik DC z mikrokontrolerem 
    Wysokoobrotowy silnik prądu stałego i stałe zasilanie zapewniają mocne, czyste cięcie.
  • 100% wodoodporność
    Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody. 
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. Dodatkowo producent zapewnia 5 lat gwarancji na ten element.
  • Wtyczka XLR
    Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie noża do kebaba po odłączeniu przewodu zasilającego.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. 
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, który znajduje się w miejscowości Künsebeck.

 

W zestawie znajdziesz:

  • Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
  • Ostrze gładkie 90mm ProfiCut (x2)
  • Zasilacz transformatorowy
  • Nóż UYAR D190 Competition
  • Strzykawka ze smarem
  • Instrukcja obsługi
  • Kamienna ostrzałka
  • Kabel zasilający 4PIN
  • Taca ociekowa na tłuszcz
2000373
99 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Opracowany i wyprodukowany przez firmę UYAR, elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S180+ Premium o średnicy ostrza 80mm, został stworzony specjalnie do profesjonalnego krojenia różnych rodzajów mięsa, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Ten innowacyjny produkt doskonale nadaje się do zastosowań gastronomicznych, zapewniając wydajność cięcia mięsa nawet do 200 kg mięsa dziennie.

Dostępność: 2 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 25 Dostępny

Dost 90 to bardzo popularny model, który spełnia potrzeby i pragnienia użytkowników. Produkt określają słowa kluczowe "lekki, cichy, szybki i elastyczny".

Dlaczego ten model? Nóż do Kebabu Dost jest bardzo solidnie wykonany, a przy tym lekki, waży zaledwie 860g. Podczas ścinania nóż nie blokuje się, gdyż przez specjalne otwory w osłonie ostrza wydostaje się nadmiar ścinanego mięsa. Silnik jest mocny i niezawodny, a przy tym cichy. Szczelna głowica umożliwia mycie noża bezpośrednio pod bieżącą wodą. Pozwala to na łatwe i szybkie czyszczenie na koniec dnia. Bardzo dobrze sprawdza się w codziennej pracy. Zdecydowanie polecamy!

Posiadamy dostępne wszystkie części zamienne do noży DOST.

Elektryczny nóż do kebaba...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.