Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Ostrze gładkie do noża DOST 90mm - AMG GASTRO - OGD90
- Typ ostrza: gładkie
- Pasuje do: DOST 90
- Twardość: 56 HrC
- Rodzaj stali: Stal nierdzewna
- Grubość ostrza: 1,6 mm
- Średnica zewnętrzna: 90 mm
- Średnica otworu środkowego: 13 mm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 120 oraz iCut-3 Ø120.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży DOST. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR140 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży DOST 90. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Teflonowe tarcze ostrza noży ALGAN są specjalnie przeznaczone do zastosowań w profesjonalnych gastronomiach i są szczególnie odpowiednie do ciecia pieczonego mięsa typu Kebab. Jakość pierwszej klasy noży zawsze gwarantuje optymalne ciecie i doskonale rezultaty.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży POTIS. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 100 oraz iCut-3 Ø100.
Najwyższej jakości gładkie ostrze do elektrycznego noża TANDIR 120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.