Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Elektryczny nóż do kebaba TANDIR 120
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Dane techniczne:
- Średnica tarczy tnącej/ ostrza noża 120 mm
- Możliwość ustawienia głębokości nacięcia od 0 do 10 mm
- Wydajność dzienna do 150kg
- Zasilanie(transformator): 230V/50Hz
- Zasilanie głowicy roboczej: 15-30 V DC
- Maksymalny pobór prądu: 6A
- Bezpiecznik urządzenia: 6,3A
- Wymagane zabezpieczenie przeciążeniowe sieci: 16A
- Waga zestawu/ opakowania: 4,3kg
- Dyrektywy: 73/23/EEC, 89/336/EEC, 92/31/EEC, 93/68/EEC, 98/37/EC
- Normy: EN 12267: 1996, EN 55014-1: 2003, EN 60335-2-14: 2003
W zestawie znajdziesz:
- nóż TANDIR 120
- zasilacz 15V (transformator)
- nóż tarczowy (gładki)
- nóż tarczowy (ząbkowany)
- osełka
- zamienna śruba noża
- zamienny suwak
- bezpieczniki 6,2 A
- szczegółowa instrukcja obsługi
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Dost 90, Ceylan oraz iCut 1/2 Ø90.
Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Oryginalna ostrzałka do ostrzenia noży POTIS, TANDIR, iCUT, DOST.
Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży DOST 90, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
- Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
- Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
- Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
- Dzienna wydajność noża 200kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.