Elektryczny nóż do kebaba TANDIR 120

2 790,00 zł
Brutto

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

- Średnica tarczy tnącej/ ostrza noża 120 mm
- Możliwość ustawienia głębokości nacięcia od 0 do 10 mm
- Wydajność dzienna do 150kg
- Zasilanie(transformator): 230V/50Hz
- Zasilanie głowicy roboczej: 15-30 V DC
- Maksymalny pobór prądu: 6A
- Bezpiecznik urządzenia: 6,3A
- Wymagane zabezpieczenie przeciążeniowe sieci: 16A
- Waga zestawu/ opakowania: 4,3kg
- Dyrektywy: 73/23/EEC, 89/336/EEC, 92/31/EEC, 93/68/EEC, 98/37/EC
- Normy: EN 12267: 1996, EN 55014-1: 2003, EN 60335-2-14: 2003


W zestawie znajdziesz:

- nóż TANDIR 120
- zasilacz 15V (transformator)
- nóż tarczowy (gładki)
- nóż tarczowy (ząbkowany)
- osełka
- zamienna śruba noża
- zamienny suwak
- bezpieczniki 6,2 A
- szczegółowa instrukcja obsługi

TANDIR120
2 Przedmioty

Specyficzne kody

ean13
7426998098608

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Elektryczny nóż do kebaba...
  • -150,00 zł

Elektryczny nóż do kebaba UYAR P180 Competition...

2 850,00 zł 2 700,00 zł -150,00 zł
Dostępność: 1 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 99 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 8 Dostępny
  • Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
  • Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
  • Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
  • Dzienna wydajność noża 200kg.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.