• Obecnie brak na stanie

Elektryczny nóż do kebaba UYAR iCut-2 PremiumLine 80mm

3 700,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
    • Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
    • Ergonomicznie ukształtowany uchwyt
      Nowo opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt odciąża nadgarstek i dlatego jest idealny do ciągłego stosowania w gastronomii.
    • Gładkie ostrze ø 80 mm UltraCut
      Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej, niezwykle wytrzymałej - zachwyca trwałością i precyzją.
    • Zasilacz transformatorowy
      Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.
    • Wysokoobrotowy silnik prądu stałego z mikrokontrolerem 
      Sterowany mikroprocesorem szybki silnik prądu stałego ze stałą kontrolą prędkości zapewnia mocne, czyste cięcie. 
    • 100% wodoodporność
      Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody.
    • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
      Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.
    • Wtyczka XLR 
      Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie noża do kebaba po odłączeniu przewodu zasilającego. 
    • Ochrona kabla 
      Nóż może być używany podczas pracy bez obaw o uszkodzenie przewodu, ponieważ zabezpieczenie kabla zapobiega jego przerwaniu.
    • Termiczna ochrona silnika
      Monitorowany temperaturowo szybki silnik prądu stałego Maxon z wyłącznikiem ochronnym zapewnia maksymalne bezpieczeństwo przed przegrzaniem silnika nawet przy maksymalnej mocy i zapobiega w ten sposób kosztownym awariom sprzętu.
    • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
      Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
    • Higieniczna konstrukcja
      Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie.
    • Wyprodukowano w Niemczech
      Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane przez Centrum Technologiczne UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).

W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

 

    • ▪ Kabel zasilający 
    • ▪ Kamienna ostrzałka
    • ▪ Instrukcja obsługi
    • ▪ Strzykawka ze smarem
    • ▪ Nóż UYAR iCut-2 PremiumLine 80mm
    • ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
    • ▪ Ostrze gładkie 80mm UltraCut (x2)
    • ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy

 

 

 

 

100650

Opis

Napięcie
110 - 220 V
Wydajność dzienna
150 kg
Średnica tarczy
80 mm
Prędkość obrotowa przy pełnym obciążeniu
7000 obr.
Bezstopniowa regulacja cięcia
0 - 10 mm
Kabel z wtyczką
2,2 m
Waga (bez kabla)
920 g
Częstotliwość
50 - 60 hz
Moc wyjściowa
130 W / 26 V

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 80 kg. Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition 120mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 8 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 20 Dostępny
<p>Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 8 Dostępny
  • Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
  • Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
  • Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
  • Dzienna wydajność noża 200kg.
Dostępność: 2 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.