Najwyższej jakości gładkie ostrze do elektrycznego noża TANDIR 120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Ostrze gładkie do noża TANDIR 120mm - AMG GASTRO - OGT120
- Typ ostrza: gładkie
- Twardość stali: 56 HrC
- Pasuje do: TANDIR 120 / JET 120
- Rodzaj stali: Stal nierdzewna
- Grubość ostrza: 1,6 mm
- Średnica zewnętrzna: 120 mm
- Średnica otworu środkowego: 10 mm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR140 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży TANDIR120. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży POTIS. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 120 oraz iCut-3 Ø120.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Dost 90, Ceylan oraz iCut 1/2 Ø90.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut-3 120mm. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Bardzo dobrej jakości zamiennik do noży DOST 90. Firma ALGAN od 10 lat specjalizuje się w produkcji ostrzy do noży kebab. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu ich produkty spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników.
Teflonowe tarcze ostrza noży ALGAN są specjalnie przeznaczone do zastosowań w profesjonalnych gastronomiach i są szczególnie odpowiednie do ciecia pieczonego mięsa typu Kebab. Jakość pierwszej klasy noży zawsze gwarantuje optymalne ciecie i doskonale rezultaty.
Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy TANDIR są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży DOST 90, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.