Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Elektryczny nóż do kebaba UYAR iCut-3 MasterLine Ø 120mm
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
- Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
- Ergonomiczny uchwyt pistoletowy
Opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt pistoletowy pewnie leży w dłoni i umożliwia optymalne przenoszenie siły. - Gładkie ostrze ø 120mm ProfiCut
Hartowane gładkie ostrze wysokiej klasy stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją. - Elektroniczny zasilacz
Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia. - Wysokoobrotowy silnik na prąd stały
Wysokoobrotowy silnik prądu stałego z kontrolą stałej prędkości zapewnia mocną, trwałą jakość cięcia. Dodatkowo wbudowana kontrola temperatury chroni silnik przed przegrzaniem. Pozwala to uniknąć usterki związanej z pracą silnika. - Rękojeść przeciwrozbryzgowa
Ograniczenie kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem brudu. - Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. - Ochrona kabla
Nóż może być używany podczas pracy bez obaw o uszkodzeniu kabla, ponieważ zabezpieczenie kabla zapobiega jego przerwaniu. - Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania. - Higieniczna konstrukcja
Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. - Wyprodukowano w Niemczech
Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).
W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:
- ▪ Taca ociekowa
- ▪ Kabel zasilający
- ▪ Kamienna ostrzałka
- ▪ Instrukcja obsługi
- ▪ Strzykawka ze smarem
- ▪ Nóż UYAR iCut-3 MasterLine 120mm
- ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
- ▪ Ostrze gładkie ø 120mm ProfiCut (x2)
- ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Oryginalny smar do noży niemieckiej firmy UYAR. Stosowany w nożach UYAR iCut.
Elektryczny nóż do kebaba S150 Plus ProLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90kg mięsa.
Dost 90 to bardzo popularny model, który spełnia potrzeby i pragnienia użytkowników. Produkt określają słowa kluczowe "lekki, cichy, szybki i elastyczny".
Dlaczego ten model? Nóż do Kebabu Dost jest bardzo solidnie wykonany, a przy tym lekki, waży zaledwie 860g. Podczas ścinania nóż nie blokuje się, gdyż przez specjalne otwory w osłonie ostrza wydostaje się nadmiar ścinanego mięsa. Silnik jest mocny i niezawodny, a przy tym cichy. Szczelna głowica umożliwia mycie noża bezpośrednio pod bieżącą wodą. Pozwala to na łatwe i szybkie czyszczenie na koniec dnia. Bardzo dobrze sprawdza się w codziennej pracy. Zdecydowanie polecamy!
Posiadamy dostępne wszystkie części zamienne do noży DOST.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø90.
Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.
Elektryczny nóż do kebaba S120 Plus EcoLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 60kg mięsa.
Ustawianie grubości cięcia w elektrycznym nożu do kebaba w zakresie od 0 do 6 milimetrów jest dziecinnie proste. Gładkie ostrze ze stali szlachetnej umożliwia dowolne, precyzyjne i staranne pokrojenie mięsa na drobne kawałki.
Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.
Oryginalna ostrzałka do profesjonalnego ostrzenia ostrzy.