Elektroniczny nóż do kebaba UYAR S150 Plus ProfiLine

3 750,00 zł
Brutto

Elektryczny nóż do kebaba S150 Plus ProLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90kg mięsa.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Elektryczny nóż do kebaba UYAR S150 Plus ProfiLine z klasycznym - prostym uchwytem i ostrzem o wymiarze 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Będzie to najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90kg mięsa.
  • Gładkie ostrze ø 80mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze wysokiej klasy stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Zasilacz transformatorowy
    Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.
  • Wysokoobrotowy silnik na prąd stały z mikrokontrolerem
    Sterowany mikroprocesorem wysokoobrotowy silnik prądu stałego z kontrolą stałej prędkości zapewnia mocną, trwałą jakość cięcia. Dodatkowo wbudowana kontrola temperatury chroni silnik przed przegrzaniem. Pozwala to uniknąć usterki związanej z pracą silnika.
  • 100% wodoodporność
    Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody. 
  • Nieulegający zużyciu, zaawansowany technologicznie przełącznik dźwigniowy z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.
  • Wtyczka XLR
    Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie elektrycznego noża poprzez odłączenie przewodu zasilającego.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. 
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).

 

W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

          • ▪ Taca ociekowa 
          • ▪ Kabel zasilający 
          • ▪ Kamienna ostrzałka
          • ▪ Instrukcja obsługi
          • ▪ Strzykawka ze smarem
          • ▪ Nóż UYAR S150 Plus ProfiLine
          • ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 26 V
          • ▪ Ostrze gładkie ø 80mm ProfiCut (x2)
          • ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
2000201
5 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

 Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Dostępność: 2 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 150 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 12 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 100 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 80 kg. Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition 120mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Elektryczny nóż do kebaba...
  • -150,00 zł

Elektryczny nóż do kebaba UYAR P180 Competition...

2 850,00 zł 2 700,00 zł -150,00 zł
Dostępność: 1 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 100 Dostępny

Opracowany i wyprodukowany przez firmę UYAR, elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S180+ Premium o średnicy ostrza 80mm, został stworzony specjalnie do profesjonalnego krojenia różnych rodzajów mięsa, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Ten innowacyjny produkt doskonale nadaje się do zastosowań gastronomicznych, zapewniając wydajność cięcia mięsa nawet do 200 kg mięsa dziennie.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.