Elektryczny nóż do kebaba UYAR S280+ Premium 2nd Gen

4 450,00 zł
Brutto

 Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

 Cechy produktu:

  • Gładkie ostrze ø 80mm UltraCut
    Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej, niezwykle wytrzymałej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Ukośna rękojeść
    Nowo opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt odciąża nadgarstek zapewniając maksymalny komfort nawet podczas długotrwałego użytkowania.
  • Zasilacz transformatorowy 
    Zasilacz transformatorowy jest jednym z najbardziej wytrzymałych i odpornych na awarie na rynku.
  • Wysokoobrotowy silnik DC z mikrokontrolerem 
    Wysokoobrotowy silnik prądu stałego i stałe zasilanie, co zapewnia niezwykłą moc oraz precyzję podczas cięcia.
  • 100% wodoodporność
    Urządzenie zostało zaprojektowane w taki sposób, aby skutecznie zapobiegać kosztownym awariom sprzętu, które mogą być spowodowane niekorzystnym wnikaniem wody.
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. Dodatkowo producent zapewnia 5 lat gwarancji na ten element.
  • Wtyczka XLR
    Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie noża do kebaba po odłączeniu przewodu zasilającego.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. 
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, który znajduje się w miejscowości Künsebeck.

 

W zestawie znajdziesz:

  • Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
  • Ostrze gładkie 80mm UltraCut (x1)
  • Ostrze drobno ząbkowane 80mm UltraCut (x1)
  • Zasilacz transformatorowy
  • Nóż UYAR S280+ Premium 2nd Gen.
  • Strzykawka ze smarem
  • Instrukcja obsługi
  • Kamienna ostrzałka
  • Kabel zasilający 4PIN
  • Taca ociekowa na tłuszcz
  • Klucz imbusowy i bezpiecznik
2000385
100 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 3 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.