• Obecnie brak na stanie

Elektroniczny nóż do kebaba UYAR iCut-2 BasicLine 80mm

2 950,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
  • Ergonomicznie ukształtowany uchwyt
    Nowo opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt odciąża nadgarstek i dlatego jest idealny do ciągłego stosowania w gastronomii.
  • Gładkie ostrze ø 80 mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Elektroniczny zasilacz
    Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.
  • Wysokoobrotowy silnik na prąd stały
    Sterowany mikroprocesorem szybki silnik prądu stałego ze stałą kontrolą prędkości zapewnia mocne, czyste cięcie bez utraty smaku. 
  • 100% wodoodporność
    Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody.
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe czyszczenie.
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane przez Centrum Technologiczne UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).

 

W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

    • ▪ Taca ociekowa 
    • ▪ Kabel zasilający 
    • ▪ Kamienna ostrzałka
    • ▪ Instrukcja obsługi
    • ▪ Strzykawka ze smarem
    • ▪ Nóż UYAR iCut-2 BasicLine 80mm
    • ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
    • ▪ Ostrze gładkie 80mm ProfiCut (x2)
    • ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
100648

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 99 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR D190 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR D190 Competition 90mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Dostępność: 19 Dostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 20 Dostępny
<p>Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 100 Dostępny

 Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.