Elektryczny nóż do kebaba UYAR T3120 Competition 120mm

3 700,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 80 kg. Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition 120mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 80 kg. Nóż do kebaba UYAR T3120 Competition 120mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

 Cechy produktu:

  • Ergonomiczny uchwyt pistoletowy
    Opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt pistoletowy pewnie leży w dłoni i umożliwia optymalne ruchy dłoni.
  • Gładkie ostrze ø 120mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej, niezwykle wytrzymałej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Zasilacz transformatorowy 
    Zasilacz transformatorowy jest jednym z najbardziej wytrzymałych i odpornych na awarie na rynku.
  • Wysokoobrotowy silnik DC z mikrokontrolerem 
    Wysokoobrotowy silnik prądu stałego i stałe zasilanie zapewniają mocne, czyste cięcie.
  • 100% wodoodporność
    Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody. 
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę. Dodatkowo producent zapewnia 5 lat gwarancji na ten element.
  • Ochrona przed załamaniem kabla
    Nóż może być używany swobodnie bez żadnych ograniczeń, ponieważ zabezpieczenie przed załamaniem kabla zapobiega jego uszkodzeniu.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie. 
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane w Centrum Technologicznym UYAR, który znajduje się w miejscowości Künsebeck.

 

W zestawie znajdziesz:

  • Sworzeń blokujący do wymian ostrzy
  • Ostrze gładkie 120mm ProfiCut (x2)
  • Zasilacz transformatorowy
  • Nóż UYAR T3120 Competition
  • Strzykawka ze smarem
  • Instrukcja obsługi
  • Kamienna ostrzałka
  • Kabel zasilający 4PIN
  • Taca ociekowa na tłuszcz
2000378
100 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 25 Dostępny

Dost 90 to bardzo popularny model, który spełnia potrzeby i pragnienia użytkowników. Produkt określają słowa kluczowe "lekki, cichy, szybki i elastyczny".

Dlaczego ten model? Nóż do Kebabu Dost jest bardzo solidnie wykonany, a przy tym lekki, waży zaledwie 860g. Podczas ścinania nóż nie blokuje się, gdyż przez specjalne otwory w osłonie ostrza wydostaje się nadmiar ścinanego mięsa. Silnik jest mocny i niezawodny, a przy tym cichy. Szczelna głowica umożliwia mycie noża bezpośrednio pod bieżącą wodą. Pozwala to na łatwe i szybkie czyszczenie na koniec dnia. Bardzo dobrze sprawdza się w codziennej pracy. Zdecydowanie polecamy!

Posiadamy dostępne wszystkie części zamienne do noży DOST.

Dostępność: 99 Dostępny

Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S3100+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomiczny uchwyt pistoletowy. Posiada ostrze o średnicy 100 mm. Umożliwia profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Dostępność: 3 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 20 Dostępny
<p>Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.