Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Witamy w Spec Food Gastro!
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Prędkość wentylatora: 1 stopień
Ilość programów gotowania: 1
Regulacja temperatury: Elektronicznie ,z dokładnością do 1 °C
Wyświetlacz LED: Tak
Lampka kontrolna: Nagrzewanie ,Wł./wył. ,Oświetlenie wewnętrzne ,Timer
Seria: AT
Przyłącze wody: -
Termostat: Tak
Ilość silników: 2
Sterowanie: Elektronicznie
Właściwości;Zaokrąglona komora ,Prowadnice wyjmowane ,wyświetlacz cyfrowy do wyświetlania temperatury i czasu ,Podwójne przeszklenie drzwi ,sygnał dźwiękowy po upływie czasu
Wysokość wewnątrz: 350 mm
Czas nagrzewania: Ok. 8 minut (150°C)
Ilość faz gotowania: 1
Moc przyłączeniowa: 2.67 kW
Materiał: Stal szlachetna
Format prowadnic: 438 x 315 mm
Napięcie: 230 V
Timer: Tak
Ustawianie czasu do: 99 min.
W zestawie: 4 blachy
Szerokość wewnątrz: 460 mm
Stopień ochrony: IPX3
Ilość par prowadnic: 4
Oświetlenie wewnętrzne: Tak
Rodzaj prowadnic: W poprzek
Zakres temperatury od: 50 °C
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
Zakres temperatury do: 300 °C
Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 70 mm
Funkcje: Powietrze obiegowe
Częstotliwość: 50 Hz
Głębokość wewnątrz: 370 mm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny H90 227060
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Piec konwekcyjny multifunkcyjny
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny AT211 MDI z prowadnicami w praktycznym formacie 1/1 GN i solidną komorą pieca ze stali szlachetnej oferuje sprawdzone funkcje serii AT. Wysoki komfort obsługi zapewniają pokrętła cyfrowe z szybką i nieskomplikowaną regulacją temperatury i czasu.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.