- Obecnie brak na stanie
Piec konwekcyjno-parowy
Witamy w Spec Food Gastro!
Blacha do pieca konwekcyjnego H90
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjny AT211 MDI z prowadnicami w praktycznym formacie 1/1 GN i solidną komorą pieca ze stali szlachetnej oferuje sprawdzone funkcje serii AT. Wysoki komfort obsługi zapewniają pokrętła cyfrowe z szybką i nieskomplikowaną regulacją temperatury i czasu.
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem EKF423NU
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.