Piec konwekcyjno-parowy
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Wielofunkcyjny piec konwekcyjny, kwarcowy Roller Grill FC 380 TQ
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Urządzenie zostało wyposażone w podwójnie oszklone drzwi oraz wzmocnioną izolację termiczną, co pozwala na utrzymanie optymalnej temperatury wewnątrz pieca, minimalizując straty ciepła.
Dzięki termostatowi z zakresem regulacji temperatury od 0 do 230°C oraz funkcjonalnemu minutnikowi z możliwością ustawienia czasu pieczenia do 120 minut, kontrola procesu pieczenia staje się prosta i precyzyjna. Dodatkowo, światełka kontrolne oraz 3 ruszty i taca piekarnicza umożliwiają wygodne użytkowanie pieca.
Piece konwekcyjne Roller Grill są wielofunkcyjne i idealne do przygotowywania oraz podgrzewania różnorodnych potraw, w tym wyrobów cukierniczych, wypieków, gotowych dań oraz przekąsek. Szczególnie polecamy je do pieczenia wcześniej wyrośniętych, zamrożonych produktów, np. 18 wyrośniętych mrożonych rogalików w zaledwie 16 minut w temperaturze 180°C.
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne (L x B x H): 550 x 550 x 355 mm
- Wymiary wewnętrzne: 415 x 350 x 265 mm
- Zakres regulacji temperatury do 250°C
- Moc / Zasilanie: 2,4 kW / 230V
- Masa: 22 kg
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225035
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.