Piec konwekcyjny
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x GN 1/1 – elektryczny, sterowanie elektroniczne
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
- Pojemność komory 4x GN 1/1
- Odległość między prowadnicami 73 mm
- Ilość wentylatorów z rewersem 2
- Programowalny 99 programów – po 4 kroki każdy
- Funkcja nagrzewania wstępnego TAK do 180°C
- Termostat elektroniczny +50°C do +270°C
- Nawilżanie Bezpośrednie, 10-stopniowe, sterowane elektronicznie
- Waga 58 kg
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjno-parowy 6x GN 1/1, elektryczny,...
- Dodaj do koszyka
- lista życzeń
- porównaj
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Blacha do pieca konwekcyjnego H90
Piec konwekcyjno-parowy
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Piec konwekcyjny
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny