
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Witamy w Spec Food Gastro!
Piec konwekcyjny AT211 MDI z prowadnicami w praktycznym formacie 1/1 GN i solidną komorą pieca ze stali szlachetnej oferuje sprawdzone funkcje serii AT. Wysoki komfort obsługi zapewniają pokrętła cyfrowe z szybką i nieskomplikowaną regulacją temperatury i czasu.
Prędkość wentylatora: 1 stopień
Ilość programów gotowania: 1
Regulacja temperatury: Elektronicznie ,z dokładnością do 1 °C
Wyświetlacz LED: -
Lampka kontrolna: Wł./wył. ,Nagrzewanie Seria: AT
Przyłącze wody: -
Włącznik/wyłącznik: Tak
Termostat: Tak
Ilość silników: 2
Sterowanie: Pokrętło MDI
Właściwości: Pokrętło z wyświetlaczem cyfrowym do ustawiania temperatury i czasu ,Możliwe przerwanie procesu pieczenia za pomocą regulatora temperatury ,Podwójne przeszklenie drzwi ,Zaokrąglona komora ,Prowadnice wyjmowane ,sygnał dźwiękowy po upływie czasu ,Funkcja pamięci
Wysokość wewnątrz: 350 mm
Czas nagrzewania: Ok. 12 minut (150°C)
Ilość faz gotowania: 1
Moc przyłączeniowa: 3 kW
Materiał: Stal szlachetna
Format prowadnic: 1/1 GN
Napięcie: 230 V
Timer: Tak
Ustawianie czasu do: 120 min.
W zestawie: 1 ruszt ,1 pojemnik GN Szerokość wewnątrz: 565 mm Stopień ochrony: IPX3 Ilość par prowadnic: 4
Oświetlenie wewnętrzne: Tak
Rodzaj prowadnic: W poprzek
Zakres temperatury od: 50 °C
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
Zakres temperatury do: 300 °C
Odstęp pomiędzy parami prowadnic: 70 mm
Funkcje: Powietrze obiegowe
Częstotliwość: 50 Hz
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225042
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225035
Piec konwekcyjno-parowy
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.