Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Elektryczny piec konwekcyjny z nawilżaniem F100 MORETTI FORNI MFF100 - Seria F
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
SeriaF Fanbake to seria elektrycznych pieców konwekcyjnych,
niezwykle wszechstronnych i w nienagannym stylu, stworzonych
do pieczenia chleba, ciasta i wyrobów piekarniczych. Idealne
do zastosowania na małej przestrzeni. W seriiF technologia
i wydajność łączą się zarówno z funkcjonalnością, jak
i zdolnością do zaspokojenia potrzeb w zakresie wysokiej
wydajności. Zwiększa możliwości biznesowe upraszczając
procesy produkcyjne.
Zarządzanie piecami Fanbake seriiF jest niezwykle praktyczne:
intuicyjne sterowanie umożliwiające pełne wykorzystanie 200
dostosowywanych programów dla każdego rodzaju produktu.
Jest to konkretne wsparcie dla Twojej firmy, zapewniające
zawsze doskonałe rezultaty pieczenia. To wszystko jest możliwe
dzięki doświadczeniu Moretti Forni w zarządzaniu dynamicznymi przepływami ciepła.
Główne cechy
Kompletne stanowisko do pieczenia na zaledwie 1 m2. W serii F możliwe jest ustawienie dwóch pieców jeden na
drugim, aby umożliwić zróżnicowane pieczenie lub zwiększyć
wydajność. Ponadto F50 można łączyć ze statycznymi piecami do pizzy,
co umożliwia zróżnicowanie produkcji i rozszerzenie menu:
pizza, ciasto, chleb i inne produkty gastronomiczne,
wszystko na mniej niż jednym metrze kwadratowym!
Właściwości techniczne
Idealna Jednorodność pieczenia: Badanie przepływów ciepła uzyskanych dzięki najnowszej generacji oprogramowania jest podstawą naprzemiennego systemu
wentylacji, który zapewnia doskonałą jednorodność pieczenia
produktów.
Specjalna komora rozrostu: Temperatura może być utrzymywana na stałym poziomie
dzięki komorze rozrostu z nawilżaczem i szklanymi drzwiami
do różnorodnych potrzeb.
Regulowane i programowane pieczenie z użyciem pary: Dzięki intuicyjnemu wyświetlaczowi można zaprogramować
i dostosować czas trwania zaparowania.
Opis
- Wymiary zewnętrzne
- 850x980x(H)1100 mm
- Wymiary komory
- 10 x 600x400 mm
- Moc / Napięcie
- 1 x 18,5 kW / 400 V
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem EKF423NU
Piec konwekcyjno-parowy
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Blacha do pieca konwekcyjnego H90
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjno-parowy 6x GN 1/1, elektryczny,...
- Dodaj do koszyka
- lista życzeń
- porównaj
Piec konwekcyjno-parowy
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny H90 227060
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.