- Obecnie brak na stanie
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Witamy w Spec Food Gastro!
Piec konwekcyjny multifunkcyjny
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225042
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.