- Obecnie brak na stanie
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Witamy w Spec Food Gastro!
Piec konwekcyjno-parowy
Airflowlogic™ – innowacyjne rozwiązanie polegające na całkowitym przeprojektowaniu deflektora (osłony wentylatora). Efektem tego zabiegu jest poprawa cyrkulacji powietrza, dzięki której osiągnięto najlepsze wartości w równomiernym gotowaniu na każdym poziomie i w każdym miejscu pojemnika GN lub blachy 600×400 mm. Airflowlogic™ daje gwarancję doskonałej jakości obróbki termicznej w piecach.
Humilogic™ – nowy system nawilżania polegający na podawaniu wody bezpośrednio z wentylatora. Zapewnia on wysoki poziom wilgoci i znacznie mniejsze zużycie wody. W systemie tym para dociera do wnętrza gotowanych potraw, co wpływa na podkreślenie ich naturalnego smaku i aromatu. Humilogic™ to rozwiązanie dla najlepszych szefów kuchni, oczekujących też najlepszych efektów swojej pracy.
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny AT90-ST wyróżnia się wysokiej jakości wnętrzem komory ze stali szlachetnej, a dzięki dwóm silnikom zapewnia równomierny proces obróbki termicznej.
Piec konwekcyjny AT211 MDI z prowadnicami w praktycznym formacie 1/1 GN i solidną komorą pieca ze stali szlachetnej oferuje sprawdzone funkcje serii AT. Wysoki komfort obsługi zapewniają pokrętła cyfrowe z szybką i nieskomplikowaną regulacją temperatury i czasu.
Piec konwekcyjny H90 227060
Piec konwekcyjny z nawilżaniem EKF423NU
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225035
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Pełna moc do 300 stopni – seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piece piekarniczo-cukiernicze od MORETTI FORNI.
Elektryczne piece konwekcyjne z nawilżaniem - niezwykle wszechstronne, stworzone do pieczenia chleba, ciasta oraz wyrobów cukierniczych.
W pełni cyfrowa wersja modelu AT90 – oprócz tradycyjnie niezawodnej i równomiernej obróbki termicznej – oferuje prostą obsługę dotykową z wyświetlaczem cyfrowym, który zapewni doskonałą orientację.
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.