- Obecnie brak na stanie

Witamy w Spec Food Gastro!
Piec konwekcyjno-parowy
Piec konwekcyjno-parowy bojlerowy Millenial Touch Screen Gastro 7x GN 1/1, elektryczny, z automatycznym systemem myjącym firmy Tecnoeka to urządzenie nowoczesne, wydajne i niezawodne – idealne do praktycznie wszystkich zastosowań w ramach gotowania i pieczenia. Zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła dzięki wentylatorom i doskonałe nawilżanie dzięki funkcji pary pochodzącej z bojlera. Dzięki opatentowanym systemom Tecnoeka, najwyższa jakość pieczenia gwarantowana.
Dodatkowe funkcje:
Opatentowane systemy Tecnoeka:
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225042
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny AT211 MDI z prowadnicami w praktycznym formacie 1/1 GN i solidną komorą pieca ze stali szlachetnej oferuje sprawdzone funkcje serii AT. Wysoki komfort obsługi zapewniają pokrętła cyfrowe z szybką i nieskomplikowaną regulacją temperatury i czasu.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjny H90 227060
Piec konwekcyjno-parowy multifunkcyjny
Piec konwekcyjno-parowy
Dobra baza dla powtarzających się procesów obróbki termicznej – dzięki obu regulatorom z wyświetlaczem cyfrowym można precyzyjnie ustawić temperaturę i czas. Dwa silniki zapewniają dobrą cyrkulację powietrza i tym samym przekładają się na doskonałe efekty pieczenia.
Wielofunkcyjność i prostota obsługi – dzięki wielu różnym funkcjom pieczenia piec konwekcyjny oferuje dużo możliwości perfekcyjnego przygotowania potraw.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem 225677
Seria AC: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT: kulinarna inteligencja do grillowania, smażenia i pieczenia.
Seria AT oferuje szeroki wybór wysoce wydajnych pieców konwekcyjnych.
Piec konwekcyjny z nawilżaniem EKF423NU
Piec konwekcyjny
Piec konwekcyjny Roller Grill to zaawansowane urządzenie, które dzięki innowacyjnemu systemowi TURBO QUARTZ pozwala zaoszczędzić aż 30% czasu podczas obróbki termicznej. Dzięki termowentylatorowi, temperatura w piecu może szybko osiągnąć nawet 230°C w ciągu 7 minut. Konwekcja zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co skutkuje idealnie wypieczonymi potrawami.
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.