DOST90 Nóż elektryczny do kebaba

2 899,00 zł
Brutto

Dost 90 to bardzo popularny model, który spełnia potrzeby i pragnienia użytkowników. Produkt określają słowa kluczowe "lekki, cichy, szybki i elastyczny".

Dlaczego ten model? Nóż do Kebabu Dost jest bardzo solidnie wykonany, a przy tym lekki, waży zaledwie 860g. Podczas ścinania nóż nie blokuje się, gdyż przez specjalne otwory w osłonie ostrza wydostaje się nadmiar ścinanego mięsa. Silnik jest mocny i niezawodny, a przy tym cichy. Szczelna głowica umożliwia mycie noża bezpośrednio pod bieżącą wodą. Pozwala to na łatwe i szybkie czyszczenie na koniec dnia. Bardzo dobrze sprawdza się w codziennej pracy. Zdecydowanie polecamy!

Posiadamy dostępne wszystkie części zamienne do noży DOST.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

- ostrze okrągłe: 90 mm
- prędkość obrotowa biegu jałowego: 8000 U / min (rpm)
- waga: 860g

Zasilanie - dane techniczne:

- Napięcie wejściowe: 230 V AC
- Napięcie wyjściowe: 14,4 V DC
- Bezpiecznik: 0,63A
- Wyłącznik termiczny: 110 C

Zalety DOST 90:

- Prosta obsługa
- Nieskończona regulacja grubości mięsa
- Nadaje się do wszystkich rodzajów mięsa

MADE IN GERMANY

DOST090
25 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 3 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 8 Dostępny
  • Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
  • Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
  • Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
  • Dzienna wydajność noża 200kg.
Dostępność: 100 Dostępny

 Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S280+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomicznie ukośną rękojeść, która została zaprojektowana w trosce o komfort użytkownika, minimalizując obciążenie nadgarstka. Posiada ostrze o średnicy 80 mm, umożliwiające profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.