





Witamy w Spec Food Gastro!
Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S3100+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomiczny uchwyt pistoletowy. Posiada ostrze o średnicy 100 mm. Umożliwia profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
Opracowany i wyprodukowany przez firmę UYAR, elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S180+ Premium o średnicy ostrza 80mm, został stworzony specjalnie do profesjonalnego krojenia różnych rodzajów mięsa, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Ten innowacyjny produkt doskonale nadaje się do zastosowań gastronomicznych, zapewniając wydajność cięcia mięsa nawet do 200 kg mięsa dziennie.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Dost 90 to bardzo popularny model, który spełnia potrzeby i pragnienia użytkowników. Produkt określają słowa kluczowe "lekki, cichy, szybki i elastyczny".
Dlaczego ten model? Nóż do Kebabu Dost jest bardzo solidnie wykonany, a przy tym lekki, waży zaledwie 860g. Podczas ścinania nóż nie blokuje się, gdyż przez specjalne otwory w osłonie ostrza wydostaje się nadmiar ścinanego mięsa. Silnik jest mocny i niezawodny, a przy tym cichy. Szczelna głowica umożliwia mycie noża bezpośrednio pod bieżącą wodą. Pozwala to na łatwe i szybkie czyszczenie na koniec dnia. Bardzo dobrze sprawdza się w codziennej pracy. Zdecydowanie polecamy!
Posiadamy dostępne wszystkie części zamienne do noży DOST.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny.Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży DOST 90, CEYLAN, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalne ostrze ząbkowane niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Ustawianie grubości cięcia w elektrycznym nożu do kebaba w zakresie od 0 do 6 milimetrów jest dziecinnie proste. Gładkie ostrze ze stali szlachetnej umożliwia dowolne, precyzyjne i staranne pokrojenie mięsa na drobne kawałki.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży Tandir 100 oraz iCut-3 Ø100.
Sztuka kulinarna wymaga doskonałych narzędzi, oferujemy więc Państwu ostrzałkę do noży kuchennych dedykowaną do wszystkich naszych noży.
Elektryczny nóż do kebaba S180 Plus PremiumLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 200 kg mięsa.
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.