Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży POTIS S120/150/180, DOST, CEYLAN oraz UYAR iCut 1/2 Ø80.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
HENDI - Nóż elektryczny do kebaba, Kitchen Line, 230V/80W
Nóż elektryczny do kebaba, przewodowy, do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa na kebab, shoarmę, gyros itp.<br>
Dane techniczne:
- Waga 1 kg
- Wydajność: do 60 kg/h
- Prędkość: 3000 obr./min.
- Średnica ostrza 100 mm
- W zestawie 1 nóż gładki i 1 nóż ząbkowany
- Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
- Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm
- Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
- Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa
- Osłona ostrza ze stali AISI 304, zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
- Ostrzałka noża
- Ostrze zapasowe
- Nóż elektryczny
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
- Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
- Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
- Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
- Dzienna wydajność noża 200kg.
Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Elektryczny nóż do kebaba S150 Plus ProLine z klasycznym prostym uchwytem i ostrzem 80mm jest odpowiedni do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór przy dziennej wydajności krojenia do 90kg mięsa.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut 1/2. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S3100+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomiczny uchwyt pistoletowy. Posiada ostrze o średnicy 100 mm. Umożliwia profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.
Podstawka ze stali nierdzewnej pod noże elektryczne S120/S150/S180. Nada się również do innych modeli noży UYAR z prostą rękojeścią. Oryginalny produkt UYAR wyprodukowany w Niemczech.
Oryginalne ostrze gładkie niemieckiej firmy UYAR. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej (chirurgicznej). Pasuje do noży TANDIR, UYAR iCut-3 120mm. Ostrze UltraCut cechuje się zwiększoną wytrzymałością mechaniczną, a co za tym idzie większą żywotnością.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 90mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.