HENDI - Nóż elektryczny do kebaba, Kitchen Line, 230V/80W

793,35 zł
Brutto

Nóż elektryczny do kebaba, przewodowy, do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa na kebab, shoarmę, gyros itp.<br>

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

  • Waga 1 kg
  • Wydajność: do 60 kg/h
  • Prędkość: 3000 obr./min.
  • Średnica ostrza 100 mm
  • W zestawie 1 nóż gładki i 1 nóż ząbkowany
  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm
  • Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
  • Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa
  • Osłona ostrza ze stali AISI 304, zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
W zestawie:
 
  • Ostrzałka noża
  • Ostrze zapasowe
  • Nóż elektryczny
267240
96 Przedmioty

Specyficzne kody

ean13
8711369267240

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 8 Dostępny
  • Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
  • Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
  • Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
  • Dzienna wydajność noża 200kg.
Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 99 Dostępny

Elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S3100+ Premium, opracowany i wyprodukowany przez renomowaną firmę UYAR. Wyposażony w ergonomiczny uchwyt pistoletowy. Posiada ostrze o średnicy 100 mm. Umożliwia profesjonalne krojenie różnych rodzajów mięsa, w tym wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka i cielęciny. Dzięki doskonałej wydajności cięcia, nóż jest w stanie skroić aż do 200 kg mięsa dziennie.

Dostępność: 20 Dostępny
<p>Najwyższej jakości gładkie ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.