OEM - Piec do pizzy modułowy dwukomorowy MILLENIUM VALIDO 435AEM/2

40 709,00 zł
Brutto
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 435 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dzięki wysokiej wydajności, różnym konfiguracjom jedno- i dwu komorowym oraz doskonałej relacji jakości do ceny, piec do pizzy Millennium Valido Evo 435/2 jest idealnym modułowym piecem elektrycznym do pizzy do każdego środowiska pracy. Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności. Millennium Valido: idealny partner dla Twojej pizzerii!


Średnia wydajność godzinowa*

pizza z pieca taśmowego

Pizza ø 30-35 cm 34/h Pizza ø 45 cm 15/h Tacka 60 x 40 cm 7/h

Pizza ø 30-35cm

64/h

Pizza ø 50cm

10/h

Tacka 60x40cm

6/h

*Podane wartości są wartościami średnimi i przybliżonymi.


WSZECHSTRONNOŚĆ

Aby dostosować się do wszelkich wymagań, piec ten jest dostępny ze sterowaniem elektromechanicznym (E) lub cyfrowym (D) oraz drzwiami otwieranymi do góry (opcja). Zamiast płyty szamotowej, możesz wybrać powierzchnie pieczenia wykonaną z metalu, która idealnie nadaje się do wypieku na blachach do pieczenia.

ZAPAS MOCY

Moc znamionowa (do 17,5 kW na komorę - mod. 935) zapewnia najwyższą wydajność pieczenia. Dzięki zewnętrznej strukturze ze stali nierdzewnej wypieka produkty do koloru idealnego złocistego brązu

BARDZO WYSOKA WYDAJNOŚĆ

Idealny do masowej produkcji: do 72 pizz na godzinę w przypadku modelu jedno-komorowego (935) lub np. 96 pizz na godzinę w przypadku korzystania z modelu dwu-komorowego (2 x635). Dane dla pizz o średnicy 35 cm.

SPERSONALIZOWANE PIECZENIE

W każdej chwili możesz sprawdzić wypiek, wybierając idealne parametry, aby upiec pizzę swoich marzeń. Pizzę można piec bezpośrednio na płycie szamotowej (pieczenie bezpośrednie) lub na blasze (pieczenie pośrednie).

KONTROLA MOCY I ZUŻYCIA ENERGII

Aby wypiekać na najwyższym poziomie, możesz kontrolować nie tylko temperaturę w komorze pieczenia, ale niezależnie kontrolować moc grzałek dolnych i górnych, optymalizując w ten sposób zużycie energii.

STOSUNEK JAKOŚCI DO CENY

Doskonały stosunek ceny do jakości sprawia, że ten piec jest najlepszym wyborem, jeśli planujesz otworzyć pizzerię lub rozwinąć swój biznes.

OPCJE OTWIERANIA DRZWI

W dół - standard, Do góry - opcja

Cechy charakterystyczne:

  • Niezależne, piętrowalne moduły z oddzielnym podłączeniem elektrycznym
  • Panel sterowania chłodzony wentylatorem
  • Front, drzwi i uchwyt wykonane ze stali nierdzewnej
  • Komora pieczenia ze stali nierdzewnej
  • Panoramiczne drzwi z szybą
  • Izolacja pieca i drzwi wykonana ze specjalnie obrobionej wełny kamiennej i włókna
  • Powierzchnia do pieczenia z płyty szamotowej o grubości 19 mm
  • Maksymalna temperatura robocza400 °C
  • Ręcznie resetowany termostat bezpieczeństwa
  • Osłona zmniejszająca utratę ciepła po otwarciu drzwi komory (zdejmowana)
  • Oświetlenie wewnętrzne z lampą halogenową
  • Regulowany otwór wentylacyjny, w tym zewnętrzny przewód kominowy
  • Możliwość otwierania drzwi w dół lub w górę (opcja)
  • Zewnętrzny okap neutralny lub z wyciągiem mechanicznym (opcja) oraz zdalną regulacją prędkości

Manualnie obsługiwane sterowanie elektroniczne (TEN MODEL)

Grzałki dolne i górne niezależnie sterowane za pomocą 5 – pozycyjnego potencjometru (skok co 20% mocy znamionowej grzałek). Wyposażony w elektroniczne elementy sterujące do kontroli temperatury (dokładność 1 °C) i wyświetlacz LED do jej odczytu oraz wyłącznik główny i włącznik oświetlenia komory.
Manualnie obsługiwane sterowanie elektroniczne

Sterowanie cyfrowe

Sterowanie cyfrowe 

Dzięki przyjaznemu dla użytkownika pokrętłu wyboru, cyfrowy panel sterowania umożliwia łatwy wybór wszystkich parametrów; w odróżnieniu od wersji elektromechanicznej zapewnia dodatkowe funkcje: zaplanowane włączenie, timer pieczenia, program czyszczenia, bardziej precyzyjna kontrola pracy grzałek komory, funkcję eko (optymalizacja zużycia energii poprzez utrzymywanie zadanej temperatury w komorze pieczenia)


Dane techniczne:

  • Model: MILLENIUM 435 AEM/2
  • Waga netto: 322 [kg]
  • Pobór mocy: 7,8 [kW/h]
  • Napięcie: 400 [V] / 50 [Hz]
  • Moc znamionowa: 14 200 [W]
  • Wymiary komory (Szer. x Gł. x Wys.): 75,9 x 108,8 x 10÷14 [cm]
  • Wymiary zewnętrzne (Szer. x Gł. x Wys.): 108,3 x 97,2 x 78 (+19)* [cm]

*wysokość komina



UWAGA!

Piec jest standardowo bez podstawyJest możliwość dokupienia dedykowanej podstawy pod piec. Wybór możecie Państwo dokonać zaglądając niżej w sekcję „podobne produkty”

OM07802-2
10 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 1-komorowy ze sterowaniem cyfrowym i drzwiami otwieranymi do dołu

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (jedno- i dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trzykomorowy OEM Supertop 635L/3

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy OEM Supertop Vario 940/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 100 Dostępny

Piec do pizzy w kompaktowej wersji ze stali nierdzewnej, wyróżniający się krótkim czasem nagrzewania. Idealny w przypadku wypieku mniejszych ilości świeżej lub mrożonej pizzy oraz Flammkuchen. Dla ułatwienia obsługi ruszt pieca jest połączony z drzwiami i uchwytem.

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 435 1-komorowy ze sterowaniem cyfrowym

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (jedno- i dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop 435

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 1-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do dołu

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (jedno- i dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.