Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Piec do pizzy jednopoziomowy Redfox | FP 38R |
Piec do pizzy jednopoziomowy Redfox | FP 38R |
■ płyta szamotowa
■ oświetlenie wewnętrzne
■ szyba drzwi
■ niezależne sterowanie grzałki dolnej
■ niezależne sterowanie grzałki górnej
■ wykonanie nierdzewne
■ odpowiedni do pieczenia świeżo przygotowanej pizzy
■ wersja RS - regulacja temperatury do 400°C
Opis
- Napięcie
- 230 V
- Pojemność
- 1x Ø35cm
- Moc
- 2 kW
- Wymiary
- 57,7 x 53,6 x 27,4 ( cm )
- Regulacja temperatury
- 50-400 °C
- Typ pieca
- 1 komorowa
- Wymiary wewnętrzne
- 41 x 37 x 9 ( cm )
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia
Wielopoziomowe gazowe piece do pizzy
Technologia palnika
Wersje z serii P zasilane gazem są wyposażone w specjalne palniki, które gwarantują moc i doskonałe pieczenie, nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Rozgałęzione palniki są umieszczone pod specjalną dwuwarstwową cegłą ogniotrwałą, która dzięki szczelinie powietrznej rozprowadza ciepło, zapewniając w ten sposób idealną równomierność wypieku.
Podwójna powierzchnia ogniotrwała
Powierzchnia do pieczenia w modelach z zasilaniem gazowym
jest zbudowana przy użyciu specjalnej podwójnej cegły
ogniotrwałej z przerwą powietrzną pośrodku dla rozproszenia
ciepła. W ten sposób płomień palnika nie styka się bezpośrednio z powierzchnią pieczenia (górna płyta ogniotrwała),
a jedynie z dolną płytą.
Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem.
Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.
Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!
SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia
SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia
SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia
- Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
- Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
- Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane
jest we wnęce, dzięki czemu
nie zmniejsza się powierzchnia
pracy i jest zabezpieczone przed
uszkodzeniami
- Gęsto ułożone grzałki na całej
powierzchni komory gwarantują
równomierny wypiek
- Możliwość zamówienia wielu akcesorii
takich jak: okap, podstawa, podstawa
z prowadnicami na kołach oraz
podstawa z komorą rozrostu
Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop Vario 640S/2
PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.
- Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
- Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
- Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane
jest we wnęce, dzięki czemu
nie zmniejsza się powierzchnia
pracy i jest zabezpieczone przed
uszkodzeniami
- Gęsto ułożone grzałki na całej
powierzchni komory gwarantują
równomierny wypiek
- Możliwość zamówienia wielu akcesorii
takich jak: okap, podstawa, podstawa
z prowadnicami na kołach oraz
podstawa z komorą rozrostu
SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia
- Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
- Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
- Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane
jest we wnęce, dzięki czemu
nie zmniejsza się powierzchnia
pracy i jest zabezpieczone przed
uszkodzeniami
- Gęsto ułożone grzałki na całej
powierzchni komory gwarantują
równomierny wypiek
- Możliwość zamówienia wielu akcesorii
takich jak: okap, podstawa, podstawa
z prowadnicami na kołach oraz
podstawa z komorą rozrostu
Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem.
Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.
Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!