OEM - Piec do pizzy modułowy dwukomorowy SUPERTOP VARIO 640L

100 299,00 zł
Brutto

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop Vario 640L/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Najwyższa moc: szybkie nagrzewanie o temperatury zadanej. Bardzo krótki czas dogrzewu w trakcie pracy - Wysoka efektywność energetyczna

Multi funkcjonalne urządzenie do wypieku wielu typów produktów idealne do: pizzy klasycznej, pizzy w stylu neapolitańskim, modnej pizzy prostokątnej „pizza in pala”, pizzy na blaszy, pizzy na tacy, pieczywa, ciast, focacci, rogalików, itp. Dzięki wysokiej mocy i technologii pieczenia Optimus, idealne w sytuacjach wymagających dużej wydajności (do 450 ° C). Gwarantuje wyjątkowe właściwości pracy i wypieku. Niezwykła wszechstronność. Idealny dla najróżniejszych rodzajów działalności, od pizzerii na wynos o wysokiej wydajności, po miejsca, w których produktywność jest bardzo wysoka w określonych przedziałach czasowych takich jak tradycyjne pizzerie i zakłady do produkcji ciast.


Średnia wydajność godzinowa*

pizza z pieca supertop

Pizza ø 30-35 cm 34/h Pizza ø 45 cm 15/h Tacka 60 x 40 cm 7/h

Pizza ø 30-35cm

120/h

Pizza ø 50cm

24/h

Tacka 60x40cm

32/h

*Podane wartości są wartościami średnimi i przybliżonymi.


Cechy charakterystyczne SUPERTOP VARIO

TEMPERATURA DO 450 °C

Jego moc zapewnia wyjątkową wydajność pieczenia. Zbudowany w całości ze stali nierdzewnej AISI 430, wypieka produkt perfekcyjnie.

MODUŁOWOŚĆ

Dostępny w różnych rozmiarach w wersjach jedno, dwu i trzy komorowych.

GENERATOR PARY

Dostępny w wersji z generatorem pary. Obecność pary łagodzi obróbkę termiczną, co sprawia, że potrawy mają głębszy smak i aromat oraz zachowują naturalny kolor.

WYSOKA WYDAJNOŚĆ

Idealny do wysokiej produkcji. Największy model (940) upiecze jednocześnie 9 pizz o śr. 40 cm, 4 pizze o śr. 50 cm lub 6 tac (60 x 40 cm) w jednej komorze.

STEROWANIE CYFROWE

Cyfrowy panel sterowania posiada 7-calowy ekran i praktyczne pokrętło wyboru, umożliwiające ustawienie wymaganych parametrów i funkcji w intuicyjny, przyjazny dla użytkownika sposób.

KONTROLA TEMPERATURY I ZUŻYCIA ENERGII

Mikroprocesor steruje 6 różnymi strefami grzania (3 na górze i 3 na dole).

PRZYJAZNE DLA UŻYTKOWNIKA I ROZWIĄZANIA SZYTE NA MIARĘ

Prosty, intuicyjny interfejs umożliwia wybór spośród gotowych programów lub ustawienie własnych ulubionych parametrów pieczenia. Posiada również funkcję automatycznego włączania i samooczyszczenia (pyroliza).

INTELIGENTNY ASYSTENT

Przy pomocy autoryzowanego technika marki OEM można aktywować zarówno funkcję pozwalającą szybciej osiągnąć żądaną temperaturę przy pierwszym rozruchu pieca każdego dnia roboczego, jak i asystenta pieczenia - funkcję pomagającą zachować podręcznikowe zasady wypieku w zależności od wymagań klienta.

DOSKONAŁA WENTYLACJA

Zintegrowany wentylator zapewnia bardzo dobre usuwanie oparów z pieczenia wewnątrz każdej z komór, usuwając nadmiar wilgoci i zapobiegając gromadzeniu się jej resztek wewnątrz. Prace wentylatora można kontrolować ręcznie lub skorzystać z funkcji pracy automatycznej.

KONSERWACJA Z DOSTĘPEM OD PRZODU

Dzięki zdejmowanemu panelowi czołowemu technik może z łatwością przeprowadzać rutynową konserwację powierzchni do pieczenia oraz nadzwyczajną konserwację elementów grzejnych i elektronicznych.


 Technologia pieczenia - OPTIMUS®

PANEL STERUJĄCY

Panel sterujący z kolorowym wyświetlaczem LCD w technologii TFT.

INTELIGENTNE ZARZĄDZANIE MOCĄ

W czasie intensywnego użytkowania natychmiastowo adoptuje moc grzałek w zależności od spadku temperatury, dla zapewnienia szybkiego powrotu do zadanych parametrów pracy.

MODULACJA MOCY GRZAŁEK

Niezależna modulacja mocy 6 różnych stref grzania. Grzałki górne i dolne podzielono na 3 strefy (przednia, środkowa i tylna).

INTELIGENTNY SYSTEM STAND-BY

Automatyczne utrzymanie zadanej temperatury. Systemy wtórne, pochłaniające energię są automatycznie wyłączane.

SZYBKI START

System pozwalający na szybkie osiąganie zadanej temperatury, przy jednoczesnym uniknięciu jej niekontrolowanego wzrostu.

ŁATWA WYMIANA DANYCH

Port USB oraz SYSTEM ZDALNY do importu i exportu danych takich jak programy pieczenia, zdjęcia, oprogramowanie oraz historia pracy pieca (dane LOG).

SYSTEM CZĘŚCIOWEGO OGRANICZENIA MOCY

Trzypoziomowy ogranicznik maksymalnego poboru energii.

SYSTEM AUTO DIAGNOZY

System auto diagnozy CPU działający w trybie ciągłym.

OPTYMALNE ZARZĄDZANIE PRZEPŁYWEM POWIETRZA

Zintegrowana wentylacja w każdej komorze optymalizuje pieczenie, pomaga utrzymać temperaturę z przodu komory oraz zapewnia prawidłową wentylację elektroniki i systemu oświetlenia.


Dane techniczne:

  • Model: SUPERTOP VARIO 640L/2
  • Waga netto: 522 [kg]
  • Pobór mocy: 15,8 [kW/h]
  • Napięcie: 400 [V] / 50 [Hz]
  • Moc znamionowa: 36 [kW]
  • Wymiary komory (Szer. x Gł. x Wys.): 122,5 x 82,5 x 16 [cm]
  • Wymiary zewnętrzne (Szer. x Gł. x Wys.): 158,8 x 126,6 x 102 (+19)* [cm]

*wysokość komina



UWAGA!

Piec jest standardowo bez podstawyJest możliwość dokupienia dedykowanej podstawy pod piec. Wybór możecie Państwo dokonać zaglądając niżej w sekcję „podobne produkty”

OM07238-2
10 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640L VA/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop 635

Supertop to nowa seria pieców do pizzy od prestiżowej firmy OEM o najwyższej wydajności oferowanej do tej pory na rynku. Minimalistyczny design i zaawansowana technologia pieca jest na najwyższym poziomie ze względu na jego parametry techniczne i wydajność. Dzięki sześciu różnym strefom grzania gwarantuje doskonałe wypieczenie pizzy, ograniczając interwencję operatora do minimum. Piekarnik modułowy o maksymalnej mocy dla niezwykłej wydajności pieczenia o pojemności pizzy 35 cm Ø dostępny w komorach 435, 635S, 635L i 935 z możliwością układania do trzech pieców w kolumnie!

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy jednokomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 940 VA/1

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 2 Dostępny

Piec do pizzy ROLLER GRILL PZ 430 S z promiennikami kwarcowymi podczerwieni (o imponującej temperaturze 1050°C) oraz szamotem to nowa linia pieców, która zapewnia wyjątkowe warunki obróbki cieplnej. Dzięki precyzyjnemu sterowaniu termostatem, zarówno promienników kwarcowych, jak i temperatury szamotu, uzyskasz doskonałe rezultaty pieczenia.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 440 VA/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

Wielopoziomowe gazowe piece do pizzy


Technologia palnika

Wersje z serii P zasilane gazem są wyposażone w specjalne palniki, które gwarantują moc i doskonałe pieczenie, nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Rozgałęzione palniki są umieszczone pod specjalną dwuwarstwową cegłą ogniotrwałą, która dzięki szczelinie powietrznej rozprowadza ciepło, zapewniając w ten sposób idealną równomierność wypieku.


Podwójna powierzchnia ogniotrwała

Powierzchnia do pieczenia w modelach z zasilaniem gazowym jest zbudowana przy użyciu specjalnej podwójnej cegły ogniotrwałej z przerwą powietrzną pośrodku dla rozproszenia ciepła. W ten sposób płomień palnika nie styka się bezpośrednio z powierzchnią pieczenia (górna płyta ogniotrwała), a jedynie z dolną płytą.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop Vario 640S/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.