Elektryczny nóż do kebaba TANDIR 100

2 650,00 zł
Brutto

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Dane techniczne:

- Średnica tarczy tnącej/ ostrza noża 100 mm
- Możliwość ustawienia głębokości nacięcia od 0 do 10 mm
- Wydajność dzienna do 80kg
- Zasilanie(transformator): 230V/50Hz
- Zasilanie głowicy roboczej: 15-30 V DC
- Maksymalny pobór prądu: 6A
- Bezpiecznik urządzenia: 6,3A
- Wymagane zabezpieczenie przeciążeniowe sieci: 16A
- Waga zestawu/ opakowania: 4,3kg
- Dyrektywy: 73/23/EEC, 89/336/EEC, 92/31/EEC, 93/68/EEC, 98/37/EC
- Normy: EN 12267: 1996, EN 55014-1: 2003, EN 60335-2-14: 2003


W zestawie znajdziesz:

- nóż TANDIR 100
- zasilacz 15V (transformator)
- nóż tarczowy (gładki)
- nóż tarczowy (ząbkowany)
- osełka
- zamienna śruba noża
- zamienny suwak
- bezpieczniki 6,2 A
- szczegółowa instrukcja obsługi

TANDIR100
7 Przedmioty

Specyficzne kody

ean13
7426998098608

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Opracowany i wyprodukowany przez firmę UYAR, elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S180+ Premium o średnicy ostrza 80mm, został stworzony specjalnie do profesjonalnego krojenia różnych rodzajów mięsa, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Ten innowacyjny produkt doskonale nadaje się do zastosowań gastronomicznych, zapewniając wydajność cięcia mięsa nawet do 200 kg mięsa dziennie.

Dostępność: 8 Dostępny

Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Dostępność: 8 Dostępny
  • Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy.
  • Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów.
  • Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 14 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.
  • Dzienna wydajność noża 200kg.
Elektryczny nóż do kebaba...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

Nóż do kebaba iCut-2 PremiumLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.