• Obecnie brak na stanie

Elektryczny nóż do kebaba UYAR iCut-2 MasterLine Ø 90mm

3 300,00 zł
Brutto

Nóż do kebaba iCut-2 MasterLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 90 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Nóż do kebaba iCut-2 MasterLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 90 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
  • Ergonomicznie ukształtowany uchwyt
    Nowo opracowany przez UYAR ergonomiczny uchwyt odciąża nadgarstek i dlatego jest idealny do ciągłego stosowania w gastronomii.
  • Gładkie ostrze ø 90 mm ProfiCut
    Hartowane gładkie ostrze ze stali nierdzewnej - zachwyca trwałością i precyzją.
  • Elektroniczny zasilacz
    Nasz zasilacz jest najmocniejszym transformatorem do noży z branży kebab na rynku, który automatycznie dostosowuje się do napięcia wejściowego 110V lub 220V. Posiada również zabezpieczenie przeciążeniowe, zabezpieczenie przed nadmierną temperaturą, zabezpieczenie przeciwprzepięciowe oraz jest odporne na zwarcia.
  • Wysokoobrotowy silnik prądu stałego z mikrokontrolerem 
    Sterowany mikroprocesorem szybki silnik prądu stałego ze stałą kontrolą prędkości zapewnia mocne, czyste cięcie. 
  • 100% wodoodporność
    Unika się kosztownych awarii sprzętu spowodowanych wnikaniem wody.
  • Nieulegający zużyciu przełącznik dźwigniowy high-tech z technologią magnetyczną
    Ergonomiczne umiejscowienie niezużywającego się przełącznika dźwigniowego high-tech z technologią magnetyczną zapewnia bezpieczną i łatwą obsługę.
  • Wtyczka XLR 
    Wtyczka ta umożliwia oddzielne czyszczenie noża do kebaba po odłączeniu przewodu zasilającego. 
  • Ochrona kabla 
    Nóż może być używany podczas pracy bez obaw o uszkodzenie przewodu, ponieważ zabezpieczenie kabla zapobiega jego przerwaniu.
  • Niezwykle lekki, cichy, a przy tym bardzo wytrzymały
    Te właściwości można osiągnąć tylko dzięki precyzyjnym częściom CNC własnej produkcji. Nóż jest niezwykle poręczny i przeznaczony do ciągłego, profesjonalnego użytkowania.
  • Higieniczna konstrukcja
    Higieniczna konstrukcja ze zredukowanymi rantami i krawędziami umożliwia łatwe i higieniczne czyszczenie.
  • Wyprodukowano w Niemczech
    Nasze zaawansowane technologicznie noże są produkowane przez Centrum Technologiczne UYAR, które znajduje się w Künsebeck koło Halle Westfalen (Niemcy).

W ZESTAWIE ZNAJDZIESZ:

    • ▪ Taca ociekowa 
    • ▪ Kabel zasilający 
    • ▪ Kamienna ostrzałka
    • ▪ Instrukcja obsługi
    • ▪ Strzykawka ze smarem
    • ▪ Nóż UYAR iCut-2 MasterLine 90mm
    • ▪ Zasilacz transformatorowy 230 / 22 V
    • ▪ Ostrze gładkie 90mm ProfiCut (x2)
    • ▪ Sworzeń blokujący do wymian ostrzy

 

100651

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 7 Dostępny

Bezawaryjny, elektryczny nóż zaprojektowany z myślą o krojeniu mięsa na kebab to kluczowy element każdego lokalu, baru i restauracji, w których przygotowuje się tego typu potrawy. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Urządzenie ma 2 wymienne ostrza (gładkie i ząbkowane) o średnicy 10 cm, które doskonale radzą sobie z każdego rodzaju mięsem, w tym z: drobiem, wołowiną, baraniną oraz wieprzowiną.

Dostępność: 18 Dostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR120 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>
Dostępność: 100 Dostępny

Opracowany i wyprodukowany przez firmę UYAR, elektryczny nóż do kebaba II generacji UYAR S180+ Premium o średnicy ostrza 80mm, został stworzony specjalnie do profesjonalnego krojenia różnych rodzajów mięsa, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Ten innowacyjny produkt doskonale nadaje się do zastosowań gastronomicznych, zapewniając wydajność cięcia mięsa nawet do 200 kg mięsa dziennie.

Elektryczny nóż do kebaba...
  • -150,00 zł

Elektryczny nóż do kebaba UYAR P180 Competition...

2 850,00 zł 2 700,00 zł -150,00 zł
Dostępność: 1 Dostępny

Nóż do kebaba UYAR P180 Competition z klasyczną prostą rękojeścią i gładkim ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 60 kg. Nóż do kebaba UYAR P180 Competition 80mm to doskonała alternatywa dla znanych na rynku elektrycznych noży z branży kebab.

Ząbkowane ostrze do noża...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny
<p>Najwyższej jakości ząbkowane ostrze do noża TANDIR100 spełni wymagania każdego użytkownika. Ostrza firmy FDICK są nowe, oryginalne wykonane z wysoko jakościowej stali nierdzewnej (chirurgicznej) hartowanej, ostrzonej laserowo.</p> <p></p> <div class="_1bo4a _xu6h2 _1ylmp _2d49e_YrWCD"> <div class="_1voj4 _z9prt _1xzdi _ai5yc _5d6n2 _15lj1"> <div class="_2d49e_5pK0q"></div> </div> </div>

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.