Oryginalne ostrze drobno ząbkowane (mini ząbki) to specjalne ostrze przeznaczone do elektrycznego noża do kebaba. Ostrze jest wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, co zapewnia jego trwałość i odporność na korozję. Mini ząbki na ostrzu są zaprojektowane w taki sposób, aby równomiernie i bardziej precyzyjnie ciąć mięso na cienkie plasterki, dzięki czemu . Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pasuje do noży POTIS, DOST, CEYLAN, UYAR o średnicy ostrza 80mm.
Lista produktów marki UYAR
Jest 159 produktów.
Nóż do kebaba iCut-1 BasicLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Nóż do kebaba iCut-2 BasicLine z ergonomicznie ukośną rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Nóż do kebaba iCut-3 BasicLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 70 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 MasterLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-1 PremiumLine z klasyczną prostą rękojeścią i okrągłym ostrzem 80mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Szczególną atrakcją jest w pełni automatyczny program mycia. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 100 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny.Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-3 PremiumLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 100mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-3 PremiumLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i ostrzem 120mm nadaje się do profesjonalnego krojenia wieprzowiny, kurczaka, jagnięciny, indyka lub cielęciny. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Nóż do kebaba iCut-3 MasterLine z ergonomicznym uchwytem pistoletowym i okrągłym ostrzem 120 mm nadaje się do profesjonalnego krojenia gyrosa, kebabów, kebabów z kurczaka, kebabów z indyka. Najlepszy wybór dla dziennej wydajności cięcia do 150 kg.
Oryginalna ostrzałka do profesjonalnego ostrzenia ostrzy.
Oryginalny nóż do krojenia mięsa niemieckiej marki UYAR o długości ostrza 45cm. Ostrze zostało wykonane z wysokiej jakości chirurgicznej stali nierdzewnej. Jest to idealny produkt do otwarcia lokalu z niskim budżetem.
Oryginalny nóż do krojenia mięsa niemieckiej marki UYAR o długości ostrza 48cm. Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej. Jest to idealny produkt do otwarcia lokalu z niskim budżetem.
Oryginalna czarna ostrzałka 31cm do ostrzenia noży do kebaba. Wyprodukowana przez niemiecką markę UYAR. Trzon został wykonany ze stali chromowo-wanadowej.
Oryginalna żółta ostrzałka 36cm do ostrzenia noży do kebaba. Wyprodukowana przez niemiecką markę UYAR. Trzon został wykonany z wysokiej jakości stali chromowo-wanadowej.