Blacha umożliwia przygotowanie pizzy z ulubionymi składnikami. Została wykonana ze stali węglowej z powłoką aluminiową dzięki czemu ciepło rozprowadzane jest równomiernie i pozwala na idealne wypieczenie ciasta. Blacha do pizzy jest doskonałym rozwiązaniem zarówno dla amatorskiego wypieku pizzy, jak i na potrzeby gastronomii.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
SIATKA DO PIZZY 380MM
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie 2/3 GN ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha 1/1GN, 65 mm A101187 Bartscher
Blacha 1/2GN, 65 mm A101192 Bartscher
Blacha 1/1GN, 40 mm A101186 Bartscher
Blacha 2/3GN, 65 mm A101197 Bartscher
Blacha 1/1GN, 20 mm A101185 Bartscher
Perforowany spód blachy do pieczenia pizzy zapewnia dobrą cyrkulację powietrza – wyjątkowo udana recepta na chrupiące, wypieczone ciasto. Dzięki nieprzywierającej powłoce można bardzo łatwo oddzielić cienkie i podatne na rozerwanie ciasta od blachy.
Blacha GN, 1/2 A101190 Bartscher
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.