Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Blacha perforowana 2/3-SI
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie 2/3 GN ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Norma gastronomiczna: 2/3 GN
Perforacja: Tak
Grubość materiału: 1.5 mm
Materiał: Aluminium
Średnica perforacji: 3 mm
Odporność na temperaturę do: 260 °C
Krawędź: 4 strony, okucie
Powłoka silikonowa: Tak
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Blacha do pieczenia z aluminium w formacie 1/1 GN jest odporna na temperaturę do 260°C. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha perforowana z aluminium w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 jest odporna na temperaturę do 260°C. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha do pieczenia emaliowana 150958 Bartscher
Blacha 1/1GN, 40 mm A101186 Bartscher
Blacha GN 2/3 A101195 Bartscher
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha do pieczenia MF6430 206204 Bartscher
Blacha do pieca konwekcyjnego
Blacha umożliwia przygotowanie pizzy z ulubionymi składnikami. Została wykonana ze stali węglowej z powłoką aluminiową dzięki czemu ciepło rozprowadzane jest równomiernie i pozwala na idealne wypieczenie ciasta. Blacha do pizzy jest doskonałym rozwiązaniem zarówno dla amatorskiego wypieku pizzy, jak i na potrzeby gastronomii.
Blacha do pieczenia z aluminium w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 jest odporna na temperaturę do 260°C. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha perforowana z aluminium w formacie 1/1 GN jest odporna na temperaturę do 260°C. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.