Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Blacha 1/1GN, 20 mm
Blacha 1/1GN, 20 mm A101185 Bartscher
Wersja: Bez perforacji
Norma: EN 631
Seria: Top Line
Materiał: CNS 18/10
Norma gastronomiczna: 1/1 GN
Pojemność: 3.5 l
Możliwość ustawiania piętrowo: Tak
Powierzchnia: Jedwabisty mat
Krawędź wzmocniona: Tak
Głębokość pojemnika: 20 mm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Perforowany spód blachy do pieczenia pizzy zapewnia dobrą cyrkulację powietrza – wyjątkowo udana recepta na chrupiące, wypieczone ciasto. Dzięki nieprzywierającej powłoce można bardzo łatwo oddzielić cienkie i podatne na rozerwanie ciasta od blachy.
Blacha GN 2/3 A101195 Bartscher
Blacha do pieczenia MF6430 206204 Bartscher
Blacha GN, 1/2 A101190 Bartscher
Blacha umożliwia przygotowanie pizzy z ulubionymi składnikami. Została wykonana ze stali węglowej z powłoką aluminiową dzięki czemu ciepło rozprowadzane jest równomiernie i pozwala na idealne wypieczenie ciasta. Blacha do pizzy jest doskonałym rozwiązaniem zarówno dla amatorskiego wypieku pizzy, jak i na potrzeby gastronomii.
Blacha do pieca konwekcyjnego
Blacha 1/1GN, 65 mm A101187 Bartscher
Blacha 2/3GN, 40 mm A101196 Bartscher
Blacha do pieczenia emaliowana 150958 Bartscher
Blacha 1/2GN, 40 mm A101191 Bartscher