Blacha do pieczenia pizzy 290-R

38,65 zł
Brutto

Perforowany spód blachy do pieczenia pizzy zapewnia dobrą cyrkulację powietrza – wyjątkowo udana recepta na chrupiące, wypieczone ciasto. Dzięki nieprzywierającej powłoce można bardzo łatwo oddzielić cienkie i podatne na rozerwanie ciasta od blachy.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Wersja: Okrągłe, spód perforowany, powłoka nieprzywierająca (xynflon), krawędź wzmocniona

Średnica pizzy: 290 mm

Materiał: Stal, Z powłoką

Nadaje się do mycia w zmywarce: Tak

Właściwości: Nadaje się do mycia w zmywarce w temperaturze do 70°C

100925
100 Przedmioty

Specyficzne kody

ean13
4015613720357

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 100 Dostępny

Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.