Prosty i efektywny: analogowa kontrola temperatury od bardzo niskiej do pokojowej.
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Termometr A3000 TP
Termometr A3000 TP
Właściwości: Zakres temperatury również w stopniach Fahrenheita
Materiał czujnika temperatury: Stal szlachetna
Zakres zastosowania: Frytownica, Podtrzymywanie ciepła
Kolor: Srebrny
Jednostki miary temperatury: °C, °F
W zestawie: 1 przesuwny klips mocujący
Przystosowane do: Frytownice
Zakres temperatury do: 300 °C
Z czujnikiem temperatury: Tak
Głębokość wbijania: 300 mm
Wersja: Analogowo
Materiał: Stal szlachetna
Zakres temperatury od: 10 °C
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
8 innych produktów w tej samej kategorii:
Temperatura zawsze pod kontrolą: Termometr do pomiarów temperatury chłodzonych i mrożonych produktów żywnościowych.
Termometr 480 292480
Wszechstronne zastosowanie: Cyfrowy termometr wbijany do pomiaru temperatury wewnątrz produktów żywnościowych podczas ich mrożenia lub przygotowywania potraw.
Praktyczny – do zawieszenia lub postawienia: łatwy pomiar temperatury w chłodniach lub mroźniach.
Do wartości wewnętrznych: analogowy termometr wbijany do pomiarów temperatur wewnątrz potrawy na etapie chłodzenia i w czasie obróbki termicznej.
Wodoszczelny termometr z rozkładaną bagnetową sondą temperatury. Duży zakres pomiaru temperatury od -40°C do +300°C przemawia na korzyść produktu podobnie jak podświetlany wyświetlacz i pamięć min./maks.
Nie ma dla niego zbyt niskich lub zbyt wysokich temperatur: cyfrowy termometr wbijany z bardzo dużym zakresem pomiaru temperatury – od głębokiego mrożenia po przyrządzanie potraw.