Termometr A3000 TP
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Termometr D3000 KTP
Nie ma dla niego zbyt niskich lub zbyt wysokich temperatur: cyfrowy termometr wbijany z bardzo dużym zakresem pomiaru temperatury – od głębokiego mrożenia po przyrządzanie potraw.
Średnica czujnika temperatury: 3.8 mm
Właściwości: Wyświetlacz LCD, Zakres temperatury również w stopniach Fahrenheita, Funkcja automatycznego wyłączenia po 10 minutach
Materiał czujnika temperatury: Stal szlachetna
Zakres zastosowania: Duże kuchnie, Chłodnie, Chłodnie zamrażarki, Pomieszczenia chłodnicze
Kolor: Biały, Czarny, Czerwony
Jednostki miary temperatury: °C, °F
Wielkość pola wskaźnika: szer. 22 x wys. 10 mm
Bateria: Bateria guzikowa LR754/AG5
W zestawie: nasadka ochronna, 1 bateria
Przystosowane do: Pomiary temperatury wnętrza potrawy, Kontrola temperatury podczas transportu i przechowywania
Sterowanie: Elektronicznie
Zakres temperatury do: 300 °C
Z czujnikiem temperatury: Tak
Głębokość wbijania: 120 mm
Wersja: Cyfrowo
Materiał: Stal szlachetna, Tworzywo sztuczne
Zakres temperatury od: -50 °C
Ważna wskazówka: Nie stosować w piekarniku
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
8 innych produktów w tej samej kategorii:
Prosty i efektywny: analogowa kontrola temperatury od bardzo niskiej do pokojowej.
Termometr 480 292480
Praktyczny – do zawieszenia lub postawienia: łatwy pomiar temperatury w chłodniach lub mroźniach.
Wodoszczelny termometr z rozkładaną bagnetową sondą temperatury. Duży zakres pomiaru temperatury od -40°C do +300°C przemawia na korzyść produktu podobnie jak podświetlany wyświetlacz i pamięć min./maks.
Do wartości wewnętrznych: analogowy termometr wbijany do pomiarów temperatur wewnątrz potrawy na etapie chłodzenia i w czasie obróbki termicznej.
Wszechstronne zastosowanie: Cyfrowy termometr wbijany do pomiaru temperatury wewnątrz produktów żywnościowych podczas ich mrożenia lub przygotowywania potraw.
Temperatura zawsze pod kontrolą: Termometr do pomiarów temperatury chłodzonych i mrożonych produktów żywnościowych.