Termometr A3000 TP
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Termometr D3000 KTP-KL
Wodoszczelny termometr z rozkładaną bagnetową sondą temperatury. Duży zakres pomiaru temperatury od -40°C do +300°C przemawia na korzyść produktu podobnie jak podświetlany wyświetlacz i pamięć min./maks.
Średnica czujnika temperatury: 3.5 mm
Właściwości: składana sonda temperatury, Podświetlany wyświetlacz, Pamięć min./maks., Funkcja automatycznego wyłączenia po 60 minutach, taktowanie pomiaru: 3-4 sekundy, wodoszczelność, Zakres temperatury również w stopniach Fahrenheita
Materiał czujnika temperatury: Stal szlachetna
Zakres zastosowania: Podtrzymywania ciepła, Chłodzenie
Kolor: Biały
Jednostki miary temperatury: °C, °F
Wielkość pola wskaźnika: szer. 48 x wys. 16,7 mm
Bateria: Bateria guzikowa CR2032
W zestawie: 2 baterie
Przystosowane do: Pomiary temperatury wnętrza potrawy
Sterowanie: Elektronicznie
Zakres temperatury do: 300 °C
Z czujnikiem temperatury: Tak
Głebokość wbijania: 110 mm
Wersja: Cyfrowo
Materiał: Tworzywo sztuczne ABS
Stopień ochrony: IP68
Zakres temperatury od: -40 °C
Ważna wskazówka: Nie stosować w piekarniku
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
8 innych produktów w tej samej kategorii:
Do wartości wewnętrznych: analogowy termometr wbijany do pomiarów temperatur wewnątrz potrawy na etapie chłodzenia i w czasie obróbki termicznej.
Prosty i efektywny: analogowa kontrola temperatury od bardzo niskiej do pokojowej.
Praktyczny – do zawieszenia lub postawienia: łatwy pomiar temperatury w chłodniach lub mroźniach.
Nie ma dla niego zbyt niskich lub zbyt wysokich temperatur: cyfrowy termometr wbijany z bardzo dużym zakresem pomiaru temperatury – od głębokiego mrożenia po przyrządzanie potraw.
Termometr 480 292480
Temperatura zawsze pod kontrolą: Termometr do pomiarów temperatury chłodzonych i mrożonych produktów żywnościowych.
Wszechstronne zastosowanie: Cyfrowy termometr wbijany do pomiaru temperatury wewnątrz produktów żywnościowych podczas ich mrożenia lub przygotowywania potraw.