Nóż kucharski
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Opiekacz gazowy GD4 POTIS
Pionowy opiekacz gazowy GD4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna. Cztery podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia grzewcza palników 64,5x18,5cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa. Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.
Uwaga: Dostępne są dwa warianty propan-butan (G30) lub gaz ziemny (G20).
Dane techniczne:
- Maksymalna wysokość bloku mięsa: 630mm
- Wymiary (dł; szer; wys): 510 x 590 x 1120mm
- Moc grzewcza: 14 kW
- Jednorazowy wsad: do 70 kg
- Długość bagnetu: 630mm
- Liczba pól grzewczych: 4 szt.
- Rodzaj zasilania: gazowe LPG lub GZ (G20)
- Umieszczenie silnika: góra
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Bardzo wydajny grill kontaktowy z dużą powierzchnią grillową i zintegrowanym timerem – solidna konstrukcja z płytami grillowymi z żeliwa gwarantuje dobrą jakość i czystość podczas przyrządzania potraw.
Doskonała rozkosz: podgrzewanie i utrzymanie temperatury gorącej czekolady bez ryzyka przypalenia lub zbrylenia.
Pojemnik GN 1/3 65mm
Piec do pizzy NT 921 2002121
Nóż kucharski
Termos 445839
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. 10-litrowa pojemność pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 450 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 57 do 84°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Przezroczysta pokrywka z poliwęglanu umożliwia w każdej chwili wgląd do wnętrza kociołka. Bez uciążliwego sprawdzania poziomu zupy lub sosu - bez niepotrzebnej utraty ciepła.
Kosz do frytownicy 295928 Bartscher
Do prezentacji żywności niewrażliwej na temperaturę. Wyeksponowane na 2 poziomach artykuły jak np. ciastka, suche ciasta, czekoladki oraz kanapki / sandwiche można wyjmować z obu stron.
Doskonale przyrządzony ryż o każdej porze – bez potrzeby podłączania do zasilania elektrycznego. Urządzenie o mocy 8 kW w wersji gazowej służy do gotowania ryżu i utrzymywania temperatury wewnątrz urządzenia znajdującego się na zewnątrz lub w dobrze wentylowanych pomieszczeniach (maks. pojemność 8,3 kg).
Kuchnia gazowa 70040 2851051