Piec 1-komorowy 660x1050 sterowany manualnie MORETTI FORNI MFPM65.105M - Seria iDeck

14 143,77 zł
Brutto
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
Projekt

iDeck to podstawowe piece statyczne Moretti Forni do pizzy. Monoblok z jedną lub dwiema komorami o wysokości 14 cm, z płytą ogniotrwałą. iDeck osiąga temperaturę 450°C. Dostępne w wersjach elektronicznych i elektromechanicznych, obie łączące stal nierdzewną z matową czarną blachą. Piece iDeck można łączyć w moduły z serieF: zestawiając oba modele, możesz połączyć piec konwekcyjny z piecem statycznym. Operator otrzyma kompletne stanowisko do pieczenia pizzy, ciasta, produktów piekarniczych i gastronomicznych na powierzchni mniejszej niż 1 m², co zwiększa możliwości rozwoju biznesu.

Główne cechy

iDeck może zawierać takie opcje, jak okap zbierający parę, podstawę z półkami lub komorę rozrostu podgrzewaną do 60°C. Drzwi z uchwytem na całej długości sprawiają, że obsługa jest łatwa i bezproblemowa, a solidna sprężyna naciągowa drzwi ułatwia otwieranie i zamykanie. Wewnętrzne oświetlenie jest umieszczone w komorze tak, aby chronić je przed uderzeniami i pęknięciami, a kąt padania światła ułatwia podglądanie pieczonych produktów.

Właściwości techniczne
- Jednorodność pieczenia 
- Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie elementów grzewczych gwarantują idealne i równomierne pieczenie.

Wersja elektroniczna

Wersja elektroniczna iDeck zawiera ekskluzywną technologię Dual-Power® do oddzielnego zarządzania mocą górną i dolną.

Wersja elektromechaniczna

Elektromechaniczna wersja iDeck obejmuje mechaniczną kontrolę dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory, osiągając równowagę pomiędzy doskonałą wydajnością a maksymalną prostotą obsługi.

MFPM65.105M
5 Przedmioty

Opis

Moc
1 x 7,7 kW / 400 V
Wymiary zewnętrzne
930x1400x(H)370 mm
Wymiary komory
1 x 660x1050x(H)140 mm

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 2 Dostępny

Pierwszy na świecie piec z technologią Inclusive Technology™

serieX to jedyny piec o najniższym zużyciu energii, który sprawia, że pieczenie jest doskonałe, zrównoważone i dostępne dla każdego użytkownika. Seria X przenosi pieczenie na wyższy poziom!

Idealny dla każdego rodzaju biznesu: czy to restauracji, pizzerii, piekarni, cukierni, bistro, hotelu czy baru.

Zaprojektowany do idealnego pieczenia każdego produktu. Idealnie wzmacnia jego smak, aromat oraz jakość.

Wyjątkowa redukcja zużycia energii o 45% sprawia, że serieX jest najbardziej zrównoważonym piecem do każdego miejsca i przeznaczenia.

Od najbardziej doświadczonych profesjonalistów po mniej wyszkolonych operatorów - każdy może osiągnąć doskonałe pieczenie z serieX.

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 435 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy OEM Supertop Vario 640S/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy dwukomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/2

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 435 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.