Piec 1-komorowy AMALFI z okapem i bazą 950x730 MORETTI FORNI MFAMALFIBM - Seria P

38 005,77 zł
Brutto

Ten funkcjonalny i stylowy piec AMALFI z okapem i bazą to doskonałe narzędzie do profesjonalnej kuchni. Jego kompaktowe rozmiary zewnętrzne pozwalają zaoszczędzić przestrzeń w kuchni. Piec zapewnia wydajne i profesjonalne nagrzewanie. To gwarantuje, że potrawy będą pieczone równomiernie i delikatnie z każdym użyciem. 

Piec może być łatwo zamontowany i zapewnia optymalne warunki dla kucharzy. Dodatkowo, jego solidna konstrukcja z wysokiej jakości materiałów zapewnia trwałość i wytrzymałość przez długi czas.

Seria P to niezawodne urządzenia, które nie tylko ułatwiają pracę w kuchni, ale także dodają profesjonalnego uroku do przestrzeni kulinarnych. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię czy piekarnię, ten piec jest doskonałym wyborem dla Twoich potrzeb!

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Wielopoziomowe elektryczne piece do pizzy AMALFI

Projekt

Seria P to piece statyczne Moretti Forni, które wyróżniają się solidnością i wysoką izolacją: wyposażone w izolację o wysokiej gęstości oraz drzwi „do dużych obciążeń”. Piece z tej serii, mają elektroniczny układ sterowania, który gwarantuje doskonałe wyniki pieczenia. Cały system wsparty jest intuicyjnym panelem sterowania Moretti System Control, dzięki któremu piec łatwo można zaprogramować.

AMALFI - modułowy piec do bezpośredniego pieczenia o wyjątkowej stabilności temperaturowej:

  • komora do pieczenia jest całkowicie wyłożona cegłą ogniotrwałą
  • specjalna osłona przedni, która zapobiega utracie ciepła
  • elementy grzewcze wewnątrz cegły ogniotrwałej dla lepszej cyrkulacji termicznej
  • codzienny timer załączenia
  • zarządzanie przerwami - funkcja ekonomiczna
  • 20 personalizowanych programów
  • zarządzanie temperaturą górną oraz dolną
  • stworzony do bezpośredniego pieczenia na cegle ogniotrwałej
  • timer pieczenia
  • optymalna izolacja termiczna
Komora pieczenia w całości z cegły ogniotrwałej
 
Amalfi, z komorami zbudowanymi w całości z mikrochropowatego materiału ogniotrwałego, jest idealnym narzędziem do bezpośredniego pieczenia pizzy. Elementy grzejne są wkładane bezpośrednio do kamienia, aby zapewnić Amalfi idealne rozproszenie ciepła i niezwykłą zdolność do utrzymania temperatury, gwarantując zawsze idealną jakość pieczenia pizzy, nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Elektroniczny panel sterowania umożliwia użytkownikowi ustawianie mocy góry i dołu, w tym timer załączenia, funkcji ekonomicznej i programów pieczenia.
Elementy grzewcze
 
Ekskluzywna technologia która charakteryzuje Amalfi, to elementy grzewcze umieszczone w kamieniu, które przyczyniają się do idealnego rozprowadzenia ciepła.

MFAMALFIBM
5 Przedmioty

Opis

Wymiary zewnętrzne
1320x1100(+250)x(H)650 mm
Wymiary komory
1 x 950x730x(H)180 mm
Moc / Napięcie
1 x 7,1 kW / 400 V

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640L VA/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 635L 2-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy OEM Supertop Vario 640L/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

P60, P80, P120 to solidne i funkcjonalne piece wielofunkcyjne, dobrze izolowane dzięki zastosowaniu izolacji o wysokiej gęstości i dużej grubości, zapewniają maksymalną skuteczność w utrzymywaniu temperatury gwarantując idealne pieczenie.

Specjalna perforowana płyta ogniotrwała zmniejsza bezwładność cieplną: ciepło przepływa szybciej i jest optymalnie rozprowadzane na produkcie. Specjalne stalowe podłoże z wypustkami, idealny do pieczenia pośredniego, utrzymuje blachę lekko uniesioną, umożliwiając przepływ gorącego powietrza pod nią, zawsze gwarantując idealne i równomierne pieczenie. Dwie komory pieczenia P60E, P80E, P120E, każda ze szklanymi drzwiami i podwójnym oświetleniem wewnętrznym.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.