Piec do odpiekania Redfox | FP 36 |

1 688,00 zł
Brutto
Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Piec do odpiekania Redfox | FP 36 | 


■ wykonanie nierdzewne 

■ wysuwany ruszt - odpowiedni do chłodzonej lub mrożonej pizzy, zapiekanek lub innych przekąsek 

■ ustawianie czasu 0 – 15 min + trwałe włączenie 

■ odpiekanie na ruszcie 

■ sterowanie manualne

00000449
5 Przedmioty

Opis

Napięcie
230 V
Pojemność
1x Ø32cm
Moc
1,75 kW
Waga
15,2 Kg
Wymiary
50,5 x 41 x 21,5 ( cm )
Wymiary rusztu
34 x 34 ( cm )
Regulacja temperatury
50-300 °C
Typ pieca
1 komorowa
Wymiary wewnętrzne
35 x 35 ( cm )

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 2 Dostępny

Piec do pizzy ROLLER GRILL PZ 430 S z promiennikami kwarcowymi podczerwieni (o imponującej temperaturze 1050°C) oraz szamotem to nowa linia pieców, która zapewnia wyjątkowe warunki obróbki cieplnej. Dzięki precyzyjnemu sterowaniu termostatem, zarówno promienników kwarcowych, jak i temperatury szamotu, uzyskasz doskonałe rezultaty pieczenia.

Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 940 VA/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 10 Dostępny
Modułowy piec do pizzy OEM MILLENIUM VALIDO EVO 935 1-komorowy z manualnie obsługiwanym sterowaniem elektronicznym i drzwiami otwieranymi do góry

Piec elektryczny do pizzerii z komorą modułową 35 cm (jedno- i dwukomorowy) jest uniwersalnym wyborem! Stanowi idealne rozwiązanie dla osób poszukujących wszechstronnego pieca o wielu możliwościach, który jest nie tylko przyjazny dla użytkownika, ale także oferuje doskonałą wydajność pieczenia pod względem jakości i wydajności.

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 10 Dostępny

Elektryczny piec do pizzy modułowy trójkomorowy z generatorem pary OEM Supertop Vario 640S VA/3

PIECE DO PIZZY SUPERTOP VARIO - 1, 2 i 3 komorowy piec do pizzy to jeden z flagowych modeli marki OEM. Piec SUPERTOP VARIO to ulepszona wersja SUPERTOP z większą komorą na pizzę o średnicy do 40cm, wyższą komorą idealną do wyrobów piekarskich, wnęką całkowicie wyłożoną szamotem i posiada możliwość pieczenia z parą wodną , która idealnie nadaje się do piekarnictwa! Standardowe piece SUPTOP VARIO charakteryzują się wyższą temperaturą pracy, 7-calowym cyfrowym wyświetlaczem i obrotowymi elementami sterującymi do szybkiego wyboru i precyzyjną regulacją elementów grzejnych, grubych płyt szamotowych, możliwości obniżenia komory grzewczej i unikalny elektroniczny system do wyciągu dymu z komory.

Dostępność: 5 Dostępny

SERIA S to najbardziej zaawansowany i konfigurowalny piec na świecie, perfekcyjny do idealnego wypieku pizzy, chleba, ciastek i różnego rodzaju wypieków. Dostosuj serię, wybierając wymiary, liczbę i typ komory do wypieku cukierniczych, materiał na powierzchnię wypiekową (blat ogniotrwały lub tłoczona stalowa deska lub kamień do pieczenia), otwieranie drzwi, stal lub Wykończenie ikon i wiele więcej. Zużycie energii zmniejszone o 35% i szybkość pieczenia zwiększone o 20% to cechy, które sprawiają, że seria S to ewolucja w pieczeniu. Profesjonalny piec dla tych, którzy chcą rozszerzyć swoją działalność za pomocą jednego narzędzia

Dostępność: 5 Dostępny
Piece do pizzy ze sterowaniem elektronicznym lub manualnym iDeck

  • Prostota obsługi dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi.
  • Innowacyjne sterowanie warunkami pracy – Smart Baking – procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze (w modelach ze sterowaniem elektronicznym)
  • Opatentowany perforowany szamot gwarantuje doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia pracy i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami
  • Gęsto ułożone grzałki na całej powierzchni komory gwarantują równomierny wypiek
  • Możliwość zamówienia wielu akcesorii takich jak: okap, podstawa, podstawa z prowadnicami na kołach oraz podstawa z komorą rozrostu
Dostępność: 5 Dostępny

Wielopoziomowe gazowe piece do pizzy


Technologia palnika

Wersje z serii P zasilane gazem są wyposażone w specjalne palniki, które gwarantują moc i doskonałe pieczenie, nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Rozgałęzione palniki są umieszczone pod specjalną dwuwarstwową cegłą ogniotrwałą, która dzięki szczelinie powietrznej rozprowadza ciepło, zapewniając w ten sposób idealną równomierność wypieku.


Podwójna powierzchnia ogniotrwała

Powierzchnia do pieczenia w modelach z zasilaniem gazowym jest zbudowana przy użyciu specjalnej podwójnej cegły ogniotrwałej z przerwą powietrzną pośrodku dla rozproszenia ciepła. W ten sposób płomień palnika nie styka się bezpośrednio z powierzchnią pieczenia (górna płyta ogniotrwała), a jedynie z dolną płytą.

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.