Nóż do krojenia ciasta PIRGE Creme 18cm

52,00 zł
Brutto

Oryginalny nóż do krojenia ciasta marki PIRGE z serii Creme.

Dzięki nożowi do krojenia ciasta wypieki z rękawami, bułkami wodnymi, bajglami i naleśnikami można łatwo pokroić w plastry i zjeść z przyjemnością.

Ten produkt można zobaczyć nie tylko w Turcji, ale także w wielu miejscach na Bałkanach, które są ojczyzną cukiernictwa.

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.

Wymiary ostrza:

- Szerokość: 100mm
- Długość: 180mm
- Grubość: 1,5mm

Specyfikacja stali:

- Pochodzenie: Niemcy
- Klasa stali: DIN 1.4116
- Twardość: 54 ± 1 HrC

Typ uchwytu: Węglan polipropylenu + Elastomery termoplastyczne

Typ ostrza: Prosta krawędź

71081
46 Przedmioty

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

HENDI - Deska do krojenia...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Produkt niedostępny

Piękna deska do krojenia z drewna tekowego linii Landhaus firmy Tramontina jest idealna do siekania i krojenia, a także do serwowania sera lub przekąsek. Deski tego rodzaju są przyjazne dla ostrzy noży kuchennych, a ponadto można na nich postawić gorące przedmioty (garnki, kubki, patelnie) i uniknąć uszkodzenia stołu czy blatu kuchennego. Praktyczny uchwyt z otworem do zawieszenia ułatwiają codzienne użytkowanie. Przyjazna dla ostrzy noży kuchennych Z praktycznym uchwytem i otworem do zawieszenia Doskonała odporność na pękanie i przecięcie Do siekania i krojenia, a także do serwowania sera lub przekąsek Wykonana z wysokiej jakości drewna tekowego, z Certyfikatem FSC®

Dostępność: 35 Dostępny

Oryginalny nóż rzeźniczy o długości ostrza 190mm tureckiej firmy PIRGE. Profesjonalnie naostrzona krawędź tnąca, dzięki czemu jest łatwa do ostrzenia. Ostrze noża jest z precyzyjnie tłoczonej, hartowanej w lodzie stali nierdzewnej o wysokiej zawartości węgla.

Dostępność: 13 Dostępny

Opis funkcjonalności ostrza:

  • Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
  • Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
  • Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
  • Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
  • Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.