Nóż do oddzielania kości Green Line 160 mm

82,41 zł
Brutto

Nóż do oddzielania kości

Ilość

Gwarantowane bezpieczeństwo podczas płatności.
  • Ostrza noży wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420
  • Ostrza noży posiadają wklęsły szlif dla lepszego wyważenia, komfortu pracy i jej efektywności
  • Każdy nóż jest wykańczany i ostrzony ręcznie
  • Jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie (<35°), testowana jest przy pomocy urządzeń laserowych
  • Noże charakteryzują się długą żywotnością ostrza i bardzo łatwym ostrzeniem
  • Wyjątkowa, ergonomiczna rękojeść wykonana z tworzywa Santoprene z domieszką polipropylenu posiada właściwości antypoślizgowe i jest dużo bezpieczniejsza w użyciu od tradycyjnych rękojeści
  • Można myć w zmywarce i dezynfekować
  • Zielony kolor sprawia, że nóż jest dobrze widoczny na blacie roboczym
843994
40 Przedmioty

Specyficzne kody

ean13
8711369843994

Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 13 Dostępny

Opis funkcjonalności ostrza:

  • Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
  • Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
  • Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
  • Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
  • Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków

Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.