
Krajalnica
Witamy w Spec Food Gastro!
Krajalnica do kiełbas
- elektryczna nacinarka do kiełbasy z podwójnym ostrzem i regulowaną grubością - wykonana w całości ze stali nierdzewnej - niezwykle ostry nóż o dwóch ostrzach zapewnia skuteczne i sterylne cięcie kiełbasy - grubość kawałków kiełbasy ustawia się ręcznie - bardzo długi podajnik odpowiedni dla wszystkich rodzajów kiełbasy - maksymalna średnica 48 mm
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Krajalnica
Krajalnica do jajek
Nóż teflonowy do krajalnicy
Wyposażenie zoptymalizowanej krajalnicy wyposażonej w nóż 250 mm przekonuje pod wieloma względami rozwiązaniami technicznymi. Wbudowany ukośnie nóż o wysokiej wydajności posiada dociskacz resztek, ostrzałkę do noża, prowadnicę plastra oraz – w celu zapewnienia bezpieczeństwa – podwójną osłonę noża i wyłącznik elektromagnetyczny.
Wysoka wydajność i bezobsługowość w zakresie konserwacji – krajalnica z przekładnią do profesjonalnego użytku w kuchniach gastronomicznych i zakładach masarskich. Przystosowana do krojenia wędlin i serów.
Wysoka wydajność i bezobsługowość w zakresie konserwacji – krajalnica z przekładnią i zintegrowaną ostrzałką jest przystosowana do krojenia wędlin i serów. Do profesjonalnego użytku w kuchniach gastronomicznych i zakładach masarskich.
Wyposażenie zoptymalizowanej krajalnicy wyposażonej w nóż 275 mm przekonuje pod wieloma względami rozwiązaniami technicznymi. Wbudowany ukośnie nóż o wysokiej wydajności posiada dociskacz resztek, ostrzałkę do noża, prowadnicę plastra oraz – w celu zapewnienia bezpieczeństwa – podwójną osłonę noża i wyłącznik elektromagnetyczny.
Szybko i niezawodnie: krajalnica do kiełbasek curry z automatyczną funkcją włączania zapewnia bezproblemową i szybką pracę, nawet przy dużym natężeniu ruchu. W zależności od potrzeb grubość plastra można regulować odpowiednio do rodzaju kiełbasy.
Krajalnica ręczna do kiełbas
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.