Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Krajalnica do sera | 110pT CE| Ma-Ga
Krajalnica żywności 110p (110pT z nożem pokrytym teflonem do krojenia sera) jest maszyną umożliwiającą krojenie żywności na plastry różnej grubości. Regulacja grubości
plastra realizowana jest płynnie w zakresie od 0 do 10mm. Nowatorski kształt korpusu
maszyny zaprojektowany został tak aby w jak największym stopniu ułatwić utrzymanie krajalnicy w czystości. Konstrukcja
dociskacza, która łączy funkcję uchwytu
stołu i płyty dociskowej zapewnia pewny
docisk krojonej żywności.
• idealna do krojenia serów twardych, miękkich i wędzonych
• nóż, pokrywa noża i płyta oporowa pokryte teflonem
• zaprojektowana do zastosowania w małych placówkach zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły), cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, oraz barach szybkiej obsługi
• innowacyjna konstrukcja z podwieszanym systemem prowadnicy stołu
• dociskacz produktu zespolony z raczką stołu
• nowatorskie rozwiazanie mocowania pokrywy noża
• posiada dużą przestrzeń dla odbioru krojonego produktu
• mała, lekka krajalnica zajmująca niedużą powierzchnie użytkową
• łatwa w przenoszeniu, przesunięciu i podnoszeniu
• wyposażona w opcjonalną ostrzarkę noża
• prosta i łatwa w obsłudze
• łatwa w utrzymaniu czystosci
• pochył stołu podawczego 25°
• wymiary stołu podawczego 200 x 200mm
• grubość krojonego plastra 0 – 8mm
• zasilanie 230V i 50Hz, moc silnika 120W
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Wysoka wydajność i bezobsługowość w zakresie konserwacji – krajalnica z przekładnią do profesjonalnego użytku w kuchniach gastronomicznych i zakładach masarskich. Przystosowana do krojenia wędlin i serów.
Krajalnica
Nóż teflonowy do krajalnicy
Wyposażenie zoptymalizowanej krajalnicy wyposażonej w nóż 195 mm przekonuje pod wieloma względami rozwiązaniami technicznymi. Wbudowany ukośnie nóż o wysokiej wydajności posiada dociskacz resztek, ostrzałkę do noża, prowadnicę plastra oraz – w celu zapewnienia bezpieczeństwa – podwójną osłonę noża i wyłącznik elektromagnetyczny.
Krajalnica
Elektryczna krajalnica do kiełbasek curry z praktycznym nożem trójkątnym i zdejmowanym lejem dla zapewnienia większej higieny. Grubość plastrów można płynnie regulować.
Wyposażenie zoptymalizowanej krajalnicy wyposażonej w nóż 300 mm przekonuje pod wieloma względami rozwiązaniami technicznymi. Wbudowany ukośnie nóż o wysokiej wydajności posiada dociskacz resztek, ostrzałkę do noża, prowadnicę plastra oraz – w celu zapewnienia bezpieczeństwa – podwójną osłonę noża i wyłącznik elektromagnetyczny.
Krajalnica
Krajalnica do jajek
Profesjonalna krajalnica z linii Profi Line 300 marki Hendi. Doskonała do gastronomii oraz sklepów mięsnych. Posiada extra dużą moc idealną do carpaccio. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji. Wykonany z anodowanego aluminium. Silnik chłodzony powietrzem, zabezpieczony metalową pokrywą, który zapewnia wysoką wydajność. Odkręcana prowadnica ułatwiająca czyszczenie z resztek pozostałych po krojeniu.