<h2>Opis produktu</h2> <p>Kociołek elektryczny do zup o pojemności <strong>9L</strong> marki<strong> YATO</strong>.</p><p>Polecany do serwowania zup, kremów i sosów. Wykonana ze stali, <strong>malowana na czarno obudowa</strong> zapewnia estetyczny wygląd. Dzięki temu kociołek doskonale sprawdza się w bufetach oraz restauracjach hotelowych.</p><p><strong>Wyjmowany pojemnik na zupę</strong> wykonany jest ze <strong>stali nierdzewnej SS 304</strong>. Posiada zaokraglone krawędzie, przez co jest bardzo<strong> łatwy w utrzymaniu w czystości</strong>.</p><p>Pojemnik na zupę wkładany jest do wypełnionego wodą zbiornika, pod dnem którego zamontowana jest <strong>grzałka</strong>. W ten sposób <strong>nie ma ona bezpośredniego kontaktu z wodą</strong> i <strong>nie osadza się na niej kamień</strong>. Wyeliminowane jest w ten sposób ryzyko przegrzania oraz przepalenia się grzałki, znacznie <strong>wydłużając żywotność</strong> całego urządzenia.</p><p>Powstały pomiędzy zbiornikiem a pojemnikiem na zupę <strong>płaszcz wodny</strong>, równomiernie rozprowadza ciepło wokół całego pojemnika, <strong>zapobiegając przypalaniu</strong> się zawartości. </p><p>Grzałka o mocy<strong> 400W</strong> umożliwia płynną regulację temperatury pracy w zakresie <strong>35~85°C</strong>. Natomiast zainstalowany <strong>termostat</strong> zapewnia utrzymanie temperatury podgrzewania na stałym, ustalonym poziomie.</p><p>Kociołek posiada <strong>pokrywkę z otworem na chochlę</strong>. Poza tym podczas nalewania zupy istnieje możliwość ustawienia pokrywki w pozycji otwartej w taki sposób, że skroplone na niej opay nie rozlewają się na zewnątrz, co zapobiega zabrudzeniu stołu.<br />Zamontowane <strong>cztery nóżki</strong> zapewniają stabilność kociołka.</p> <h2>Parametry</h2> <ul> <li>Pojemność [l]: <b>9</b></li> <li>Wymiary (DxSxW) [cm]: <b>34x34x37</b></li> <li>Materiał: <b>SS</b></li> </ul>
YG-04250
Specyficzne kody
ean13
5906083008849
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych. Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. Pojemność 5,4L pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 300 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 35 do 95°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Przezroczysta pokrywka z poliwęglanu umożliwia w każdej chwili wgląd do wnętrza kociołka. Bez uciążliwego sprawdzania poziomu zupy lub sosu - bez niepotrzebnej utraty ciepła.
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. 10-litrowa pojemność pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 450 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 57 do 84°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Przezroczysta pokrywka z poliwęglanu umożliwia w każdej chwili wgląd do wnętrza kociołka. Bez uciążliwego sprawdzania poziomu zupy lub sosu - bez niepotrzebnej utraty ciepła.
<p>Kociołek 16L firmy Bartscher jest w całości wykonany z emaliowanej stali. </p><p>Podstawa, pokrywa i uchwyty są wykonane z wysokogatunkowego tworzywa sztucznego. Bezpośredni system grzania - bez użycia wody.</p>
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. 9-litrowa pojemność pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 400 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 30 do 95°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Kociołek jest urządzeniem do użytku w restauracjach, stołówkach, barach szybkiej obsługi, firmach cateringowych, a także w mobilnej gastronomii. Doskonale zda egzamin w podgrzewaniu dań jednogarnkowych, np. zup, lecza, gulaszu i innych. 9-litrowa pojemność pozwala podgrzewać jednorazowo dużą ilość jedzenia
Moc sprzętu wynosi 400 W, co sprawia, że potrawa szybko się podgrzeje. Jej temperaturę można wygodnie i precyzyjnie regulować pokrętłem w zakresie od 30 do 95°C. Zawartość kociołka nie przypala się dzięki zastosowaniu tzw. kąpieli wodnej – grzałka podgrzewa wodę przenoszącą ciepło
Ta strona używa plików cookie, w celu zapewnienia najlepszego doświadczenia podczas użytkowania.