Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Grill kontaktowy elektryczny Redfox | PM - 2015 LTF |
Grill kontaktowy elektryczny Redfox | PM - 2015 LTF |
■ płyty robocze wykonane ze specjalnej trudnościeralnej stali, spawane z rantem (szczelność, higiena, komfort pracy)
■ grubość płyty roboczej - 8 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury
■ żaroodporny uchwyt
■ regulacja temperatury: 50 - 300°C
■ kontrolka pracy i grzania
■ wyłącznik główny
■ rynna na tłuszcz
■ wykonanie nierdzewne
■ powierzchnia płyty górnej zawsze ryflowana
■ powierzchnia płyty roboczej gładka
Opis
- Zasilanie
- 230 V
- Moc
- 3 kW
- Zakres temperatury
- 50 - 300°C
- Waga
- 21,3 Kg
- Wymiary
- 40,9 x 40,5 x 18,2 ( cm )
- Wymiar płyty
- 36,5 x 24 ( cm )
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Bardzo wydajny grill kontaktowy z dużą powierzchnią grillową i zintegrowanym timerem – solidna konstrukcja z płytami grillowymi z żeliwa gwarantuje dobrą jakość i czystość podczas przyrządzania potraw.
Grill kontaktowy "Panini" 1GR A150676 Bartscher
Elektryczny grill podwójnie ryflowany niemieckiej marki GMG, model KG 2745 E posiada żeliwne płyty grzewcze oraz obudowę ze stali nierdzewnej. Na obudowie znajduje się lampka kontrolna, która informuje o osiągniętej temperaturze. Możliwość sterowania temperatury (od 50°C do 310°C) za pomocą termostatu. Idealny do różnego rodzaju lokali gastronomicznych.
Grill kontaktowy „Panini-MDI” z gładkimi płytami grillowymi oferuje wszystko, czego potrzebuje dobry grill kontaktowy: płyty grillowe o optymalnej przewodności ciepła, solidna konstrukcja oraz prosta i intuicyjna obsługa pokrętłem plus cyfrowy wyświetlacz, timer i sygnał dźwiękowy.
Grill kontaktowy podwójny, ryflowany o długości płyty 2x36cm w nowoczesnej konstrukcji UYAR to solidny i niezawodny pomocnik, który został opracowany specjalnie dla branży gastronomicznej.
Bardzo wydajny grill kontaktowy z dużą powierzchnią grillową i zintegrowanym timerem – solidna konstrukcja z płytami grillowymi z żeliwa gwarantuje dobrą jakość i czystość podczas przyrządzania potraw.
Koniec z przypalaniem – zoptymalizowana seria grillów kontaktowych Panini-T, znana z solidnej i niezawodnej konstrukcji, została również wyposażona w timer i zintegrowany dźwięk sygnałowy.
Profesjonalny grill kontaktowy POTIS PK2745E
Grill stworzony do aktywnego wsparcia działalności lokali gastronomicznych, którym zależy na wydajności, niezawodności i wysokiej jakości przygotowywanych dań.
Sprzęt oferuje moc 2,5 kW (regulacja temp. do 300 stopni C), dzięki której jest w stanie dbać o wybitny smak, aromat, jakość i szybkość grillowania potraw.
• Doskonałej jakości materiały, w tym: ryflowane żeliwne płyty grzewcze, które idealnie przekazują temperaturę i dbają o równomierny proces grillowania.
• Wszechstronne zastosowanie, dzięki któremu sprawdza się do przyrządzania mięs, ryb, warzyw, a nawet tostów (nawet w tym samym czasie!).
• Ergonomiczna obudowa – lekka, poręczna i wyposażona w żaroodporne uchwyty, dzięki którym dba o komfort i bezpieczeństwo personelu.
Grill kontaktowy 3600 2G A150672 Bartscher
Podwójny grill kontaktowy MAJESTIC marki ROLLER GRILL to niezawodne urządzenie dedykowane lokalom gastronomicznym. Ten zaawansowany grill umożliwia równoczesne obustronne smażenie mięsa, kiełbas, ryb, tostów i innych przysmaków, osiągając doskonałe rezultaty przy minimalnej ilości używanego tłuszczu. Konstrukcja grilla opiera się na solidnych żeliwnych ryflowanych płytach grzejnych, które zapewniają równomierne rozprowadzanie ciepła i charakterystyczne grillowe linie na przygotowanych potrawach.