Grill kontaktowy 1800 1G A150669 Bartscher
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Grill kontaktowy 3600 2G
Grill kontaktowy 3600 2G A150672 Bartscher
Programowanie: -
Napięcie: 230 V
Materiał płyt grillowych: Żeliwo, Emaliowane
Strefy grzewcze osobno regulowane: Tak
Szerokość górnej płyty grillowej, na: 215 mm
Moc przyłączeniowa: 3.6 kW
Pojemnik na tłuszcz: Tak
Wersja powierzchni grillowej: Gładkie
W zestawie: 1 szczotka do czyszczenia
Regulowany ogranicznik górnej płyty: Nie
Materiał: Stal szlachetna
Częstotliwość: 50/60 Hz
Ilość jednostek grillowych: 2
Lampka kontrolna: Nagrzewanie, Wł./wył.
Zakres temperatury od: 50 °C
Sterowanie: Pokrętło, Ręcznie
Głębokość dolnej płyty grillowej: 230 mm
Głębokość górnej płyty grillowej, na: 215 mm
Zakres temperatury do: 300 °C
Szerokość dolnej płyty grillowej: 470 mm
Włącznik/wyłącznik: Nie
Wyświetlacz cyfrowy: Nie
Timer: Nie
Regulacja temperatury: Termostatycznie
Ważna wskazówka: -
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Bardzo wydajny grill kontaktowy z dużą powierzchnią grillową i zintegrowanym timerem – solidna konstrukcja z płytami grillowymi z żeliwa gwarantuje dobrą jakość i czystość podczas przyrządzania potraw.
Grill kontaktowy podwójnie ryflowany o długości płyty 36cm w nowoczesnej konstrukcji UYAR to solidny i niezawodny pomocnik, który został opracowany specjalnie dla branży gastronomicznej.
Grill kontaktowy 3600 2GR A150673 Bartscher
Grill kontaktowy "Panini" 1GR A150676 Bartscher
Po prostu praktyczny – 6 regulowanych programów umożliwia ustawienie czasu z dokładnością co do sekundy. Sygnał dźwiękowy informuje, że czas grillowania dobiegł końca.
Idealne do przygotowywania przekąsek, podgrzewania pity, grillowania. Grille kontaktowe mają wszechstronne zastosowanie.
Profesjonalny grill kontaktowy panini PK5530 marki POTIS przeznaczony do użytku w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie. Żeliwne płyty grzewcze ryflowane. Obudowa grilla wykonana ze stali nierdzewnej. Pod płytą wanienka na tłuszcz i resztki powstałe podczas grillowania. Regulacja temperatury maksymalnie do 300 stopni Celsjusza.
Grill kontaktowy 1800 1R A150670 Bartscher
Grill kontaktowy podwójny, ryflowany o długości płyty 2x36cm w nowoczesnej konstrukcji UYAR to solidny i niezawodny pomocnik, który został opracowany specjalnie dla branży gastronomicznej.
Profesjonalny grill kontaktowy panini MT-2 marki MELTEM o długości płyty 45cm przeznaczony do użytku w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie. Żeliwne płyty grzewcze ryflowane. Obudowa grilla wykonana ze stali nierdzewnej. Pod płytą wanienka na tłuszcz i resztki powstałe podczas grillowania. Regulacja temperatury maksymalnie do 300oC. Żaroodporne uchwyty.
Grill kontaktowy 1800 1GR A150668 Bartscher
Grill kontaktowy “Panini-MDI“ z ryflowanymi płytami grillowymi oferuje wszystko, czego potrzebuje dobry grill kontaktowy: płyty grillowe o optymalnej przewodności ciepła, solidna konstrukcja oraz prosta i intuicyjna obsługa pokrętłem plus cyfrowy wyświetlacz, timer i sygnał dźwiękowy.
Podwójny grill kontaktowy MAJESTIC marki ROLLER GRILL to niezawodne urządzenie dedykowane lokalom gastronomicznym. Ten zaawansowany grill umożliwia równoczesne obustronne smażenie mięsa, kiełbas, ryb, tostów i innych przysmaków, osiągając doskonałe rezultaty przy minimalnej ilości używanego tłuszczu. Konstrukcja grilla opiera się na solidnych żeliwnych ryflowanych płytach grzejnych, które zapewniają równomierne rozprowadzanie ciepła i charakterystyczne grillowe linie na przygotowanych potrawach.