Blacha 1/1GN, 65 mm A101187 Bartscher
Witamy w Spec Food Gastro!
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
- Strona główna
-
Kategorie
Sprawdź!
add remove
- Pizza i kebab add remove
- Kuchnia add remove
- Obróbka mechaniczna add remove
- Zmywalnia add remove
- Chłodnictwo add remove
- Wyposażenie barowe add remove
- Produkty spożywcze
- Blog
Blacha do pieczenia 433x333-ST
Solidna blacha do pieczenia ze stali szlachetnej – z 4-stronną krawędzią do bezpiecznego pieczenia i transportowania wypieków.
Perforacja: Nie
Grubość materiału: 0.8 mm
Materiał: Stal szlachetna
Odporność na temperaturę do: 260 °C
Krawędź: 4 strony
Powłoka silikonowa: Nie
Przewidywany czas dostawy: 1-10 dni roboczych.
Dokładna informacja zostanie udzielona po wcześniejszym kontakcie.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Blacha 1/1GN, 20 mm A101185 Bartscher
Blacha do pieczenia MF6430 206203 Bartscher
Blacha do pieczenia z aluminium jest odporna na temperaturę do 260°C. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha do pieczenia z powłoką silikonową ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha 1/2GN, 65 mm A101192 Bartscher
Bez komplikacji i szkód dla środowiska – blacha perforowana z powłoką silikonową w formacie zgodnym z normą piekarską 600x400 ułatwia pieczenie bez potrzeby stosowania papieru lub folii do pieczenia. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha 1/1GN, 40 mm A101186 Bartscher
Blacha GN 2/3 A101195 Bartscher
Blacha do pieca konwekcyjnego
Blacha perforowana z aluminium w formacie 1/1 GN jest odporna na temperaturę do 260°C. 4-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha perforowana z aluminium jest odporna na temperaturę do 260°C. 3-stronna krawędź zapewnia bezpieczne pieczenie i transport.
Blacha do pieczenia emaliowana 150958 Bartscher
Perforowany spód blachy do pieczenia pizzy zapewnia dobrą cyrkulację powietrza – wyjątkowo udana recepta na chrupiące, wypieczone ciasto. Dzięki nieprzywierającej powłoce można bardzo łatwo oddzielić cienkie i podatne na rozerwanie ciasta od blachy.