Dieta bogata w warzywa nie tylko korzystnie wpływa na zdrowie, ale jest także smaczna!
Nóż do plastrowania wędlin
Jest 291 produktów.
Nóż do plastrowania wędlin
Nóż japoński
Nóż santoku jest najbardziej wszechstronnym, zbliżonym do europejskiego noża szefa kuchni. Znany również pod określeniem „ Trzy cnoty (zalety)” co w tym przypadku oznacza zastosowanie noża do krojenia w plastry, rozdrabniania oraz siekania ryb, mięsa oraz warzyw. Żłobione ostrze zapobiega przywieraniu miękkich produktów do noża.
Nóż santoku jest najbardziej wszechstronnym, zbliżonym do europejskiego noża szefa kuchni. Znany również pod określeniem „ Trzy cnoty (zalety)” co w tym przypadku oznacza zastosowanie noża do krojenia w plastry, rozdrabniania oraz siekania ryb, mięsa oraz warzyw. Żłobione ostrze zapobiega przywieraniu miękkich produktów do noża.
Nóż uniwersalny
Nóż uniwersalny krótki firmy Hendi o długości ostrza 90mm.
Nóż uniwersalny
Nóż uniwersalny
Nóż uniwersalny
Nóż do krojenia mięsa
Nóż uniwersalny
Nóż do krojenia mięsa
Nóż ząbkowany o długości ostrza 100mm, ekonomiczny i uniwersalny nóż na każdą kieszeń.